03AFDİYAD'A 15/06/2019 TARİHİNDE YAPILAN SİYASİ PARTİ ZİYARETLERİ(FOTO)


03AFDİYAD DERNEĞİMİZE 15 HAZİRAN 2019 TARİHİNDE YAPILAN SİYASİ PARTİ ZİYARETLERİ

23 Haziran 2019 tarihinde yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için İstanbul'un her ilçesinde olduğu gibi derneğimizde de 15 Haziran 2019 günü yoğun bir siyasi parti temsilcisi ağırlama gündemi oldu.

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet KOCACAN , MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet TAYTAK , Afyonkarahisar Belediye Başkanı (AK Parti) Mehmet ZEYBEK , Ankara Yeni Mahalle Belediye Başkanı (CHP) Fethi YAŞAR ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali ÖZKAYA derneğimizi ziyaret etmiştir. Ziyaretlerinde kendilerine hoşgeldin denilmiş ve ardından görüşlerini açıklamışlardır.

Ziyaretler sırasında derneğimize gelerek desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz.


AFYONKARAHİSAR MHP İL BAŞKANI MEHMET KOCACAN

Saat 18:00 ' de derneğimize gelen sayın Mehmet Kocacan ; İstanbul seçiminin neden bu kadar önemli olduğu , seçim çalışmaları için neden İstanbul' da bulundukları hakkında bilgi vermişler ve ardından hemşerilerimiz ile hasbihal etmiştir.

















AFYONKARAHİSAR MHP MİLLETVEKİLİ MEHMET TAYTAK

Saat 18:30 ' da derneğimize gelen sayın Mehmet Taytak ; Cumhur İttifakı'nın kurulum aşamasından ve bu ülke için öneminden bahsetmiş ve aynı zamanda İstanbul seçimimin ilimiz ve ülkemiz açısından neden önemli olduğunu , seçimlerin taraflarının hangi ittifaklardan oluştuğu hakkında açıklamalar yapmış ve ardından hemşerilerimiz ile hasbihal etmiştir.

















AFYONKARAHİSAR BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ZEYBEK

31 Mart 2019 seçimlerinde Ak Parti'den Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilen sayın Mehmet Zeybek saat 19:45 ' de derneğimize gelmiştir. Kısaca kendini tanıttıktan sonra , İstanbul seçimleri ile ilgili olarak görüş ve düşüncelerini açıklamış , yapılan hizmetler hakkında bilgi vermiş ve yapılacak seçimin sadece İstanbul seçimi değil aynı zamanda ülkeninde geleceği hakkında önem arz ettiğini ifade etmiştir.

















ANKARA YENİMAHALLE BELEDİYE BAŞKANI FETHİ YAŞAR

2009 yılında CHP'den Ankara Yenimahalle belediye başkanı seçilen ve Afyon Sandıklı doğumlu olan sayın Fethi Yaşar saat 21:00 ' de derneğimize gelmiştir. Kısaca kendini tanımış ve Yenimahalle belediye başkanı seçildikten sonra yaptığı işlerden bahsetmiş , demokrasinin gerekliliğinden İstanbul seçimlerinin öneminden bahsetmiştir.















AFYONKARAHİSAR AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ALİ ÖZKAYA

Saat 21:50 ' de derneğimize gelen sayın Ali Özkaya ; kısaca kendinden bahsettikten sonra ilk olarak seçimin neden iptal edildiğini hukuksal olarak açıklamış ve bu konuda kafalarda oluşan soru işaretlerini gidermiştir. Ardından yapılacak seçimin öneminden bahsetmiştir. Ardından bayram günü kasabamızda gerçekleşecek olan buluşmada oluşan sorun hakkında kısaca bilgi vermiştir.

















Editör : ibrahimy
dislikasabasi.com