MEHMET ALİ ÖZKARAN ELİM TRAFİK KAZASI SONUCU HAKK'IN RAHMETİNE KAVUŞTU-FOTO-VİD


Kasabamız halkından İstanbul İSKİ' den emekli, uzun zaman Pendik Kaynarca ' da ikamet eden , 03AFDIYAD derneğinin kurucu üyelerinden ve eski başkanlarından ; Merhum Alişanın Osman Özkaran ile Lütfiye Özkaran'ın oğlu , Ayşegül Özkaran , Mustafa Özkaran , Ismahan Özkaran Zeren ve Lütfiye Nur Özkaran ' ın babaları ve Zekiye Özkaran 'ın Eşi

MEHMET ALİ ÖZKARAN

15 Eylül 2019 tarihinde Antalya-Isparta yolu Bucak ilçesi sınırları içinde Kargı Köyü yakınlarında ; kasabamız halkından Niyazi Tekeş ve Tuğba Tekeş ile çocukları Abdülkerim Tekeş ve Nazike Nisa Tekeş 'inde içinde bulunduğu aracın 07 ADU 892 plakalı araç ile kafa kafaya çarpışması sonucu oluşan kazada olay yerinde hayatını kaybetmiştir.

Araçta bulunan diğer hemşerilerimiz de yaralı olarak Antalya ' da bulunan hastanelere sevk edilmiştir. Yaralı kardeşlerimize Allah'tan Acil şifalar dileriz.

53 Yaşında Hakk'ın rahmetine kavuşan ; Mehmet Ali Özkaran kardeşimize Allah ' tan rahmet geride kalan annesine , eşine , çocuklarına ve tüm ÖZKARAN Ailesine sabr-ı cemil dileriz.

https://www.haberler.com/iki-otomobil-kafa-kafaya-carpisti-1-olu-5-yarali-12427987-haberi/

Merhumun cenazesi 16 Eylül 2019 Pazartesi günü (BUGÜN) öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından kasabamız kabristanına defnedilmiştir.



Fotoğraflar ve Video Görüntüleri Bülent Güvenir Tarafından Çekilmiştir








































































































































































































Editör : Mustafa
dislikasabasi.com