CUMHURİYET BAYRAMI KASABAMIZDA COŞKU İLE KUTLANDI(FOTO-VİDEO)


CUMHURİYET BAYRAMI KASABAMIZDA COŞKU İLE KUTLANDI


Cumhuriyetimizin 96. Yılı Kutlama Töreni Kasabamızda da Coşku İçerisinde Yapıldı. Tören Dişli Belediyesi Kapalı Spor Salonunda , Kutlama Komitesi ve kasabamızdaki Dişli İlkokulu ve Dişli Atatürk Orta Okulu Öğrencilerinin Tören Yerine Yerlerini Almasının Ardından Saat 09.30 ' da Saygı Duruşu ve Ardından İstiklal Marşımızın Okunmasından Sonra Başlandı. Açılış Konuşması Dişli Belediye başkanı Süreyya Güvenir Tarafından Yapıldı.Günün Anlam ve Önemini Belirten Konuşma Yapıldı ve Cumhuriyet Bayramı Şiirleri Okundu.

Dişli İlkokulu 3. ve 4. Sınıflarının Öğretmenler Sevgi İleri, Saliha Koçyiğit ve Rukiye Türksoy Yönetiminde Hazırlamış Oldukları Cumhuriyet Bayramı ve Bayrak Gösterileri İle Dişli Atatürk Orta Okulu Öğretmeni Ali Yıldız Yönetiminde Öğrenciler Milli Türkülerden Oluşan Eserleri Seslendirdiler. Her İki Okulumuzun Emek Vererek Hazırladıkları Çalışmaları Göz Doldurdu İzleyicilerden Büyük Alkış Aldı.

Son 5 Yıldır İzlemeye Alışık Olduğumuz ve İl Çapında Yapılan Halkouyunları Yarışmalarında İl 2.liği Kupasını Kazanan Dişli İlkokulu Her Bayramda Olduğu Gibi Bu Cumhuriyet Bayramında Yaptıkları Halkoyunları Gösterileriyle Göz Doldurdu İzleyicilerden Tam Not Aldı.

Birlik ve Beraberliğimizin Sergilendiği Cumhuriyet Bayramı Törenleri Bu Güzel Anının Ölümsüzleştirilmesi İçin Fotoğraf Çekimlerinin Ardından Sona Erdi.


































































































































Editör : Bulent
dislikasabasi.com