Dişli İlkokulu Öğrencilerimizin İstiklal Marşımızı Coşkusu (VİDEOLU)


Dişli İlkokulu Öğrencilerimiz İstiklal Marşımızı Coşkuyla Söyleyip

Hepimizi Gururlandırdılar



Mehmet Akif ve İstiklal Marşı Yılı" Olarak Kutlanması Kapsamında Dişli İlkokulu Müdürlüğü Tarafından Çeşitli Etkinlikler Düzenlenmeye Başlandı.

Bu Etkinlikler Kapsamında Öğrencilerimize Vatanımızın Düşman İşgalinden Kurtuluşunu ve İstiklal Mücadelesini Anlatan En Önemli Eser Olan Şair Mehmet Akif Ersoy’un Kaleme Alarak Yazdığı “İSTİKLAL MARŞIMIZ”ın Önemi Geleceğimizi Oluşturacak Yavrularımıza Anlatılmaya Başlandı.


İstiklal Marşımızın Ezberletilmesi Coşkuyla Hep Birlikte Söylenilmesi Üzerinde Durularak Okul Bünyesinde İstiklal Marşımızı Güzel Okuma Yarışması Düzenlendi. Bu Yarışmada Dereceye Giren Öğrencilerimize Hediyeler Hazırlandı.


İlçemizde 10 Mart 2021 Tarihinde Düzenlenecek İstiklal Marşımızın Güzel Okuma Yarışmasında Okulumuzu İstiklal Marşımızı Güzel Okuma Yarışması 1. Si Öğrencimiz Derya ÖZ Temsil Edecek Olup Yarışma Hazırlıklarına Başlanıldı.


İstiklal Marşımızı Okulumuzda Tüm Öğrencilerimizle Birlikte Okunması Etkinliğimizi Coşkuyla Yaptık.. Tüm Öğrencilerimize ve Onları Yetiştiren Başta Anne ve Babalarını ve Tüm Öğretmenlerimize Teşekkür Ediyoruz.





( İZLEYİCİLERİMİZİN DİKKATİNE; YAKLAŞIK 25-30 YILDIR KASABAMIZLA İLGİLİ FOTOĞRAF VE VİDEO ÇEKİMLERİMİZE DEVAM EDİYORUZ.


BU ÇALIŞMALARIMIZI DA YAKLAŞIK 16-17 YILDIR GÜZEL DİŞLİM SİTEMİZ ARACILIĞI İLE SİZ SİTEMİZ ZİYARETÇİLERİYLE BÜYÜK UĞRAŞLAR VEREREKARŞİMİZİ DE PAYLAŞARAK İZLENİMLERİNİZE SUNMAYA ÇALIŞIYORUZ.

BU İTİBARLA wwwdislikasabasi.com WEB SİTEMİZ dailymotion / dislivideo VE KİŞİSEL Google vide, FACEBOOK VE YOUTUBE HESABIMIZDANDA PAYLAŞIMLARIMIZI İZLEYEBİLMENİZ İÇİN ;

https://www.youtube.com
TIKLAYIN

ARA YA bülent güvenir YAZIP ARAMAYA BASIN ABONE OL a TIKLAYIP KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN…)








FOTOĞRAFLAR HAZIRLANDIKÇA BU SAYFAMIZA EKLENMEYE DEVAM EDİLECEKTİR.



VİDEOLARIMIZIN DEVAMI İLERLEYEN SAATLERDE YOUTUBE SAYFAMIZA EKLENECEKTİR




Editör : Bulent
dislikasabasi.com