Kasabamızdan Esintiler (Yeni ve Nostaljik Görüntüler)
Karların erimesiyle kasabamızın sulanır ve kır arazilerinde canlanma meydana geldiğini gözlemledik.Bu hafta başından itibaren soğuk hava ve ardından meydana gelebilecek gece ayazları ,özellikle badem ve kaysıların donmamasına karşı geceleri bazı vatandaşlarımızın evlerinin yakınında bulunan ağaçları için, talaş,saman ve tezek yakarak donmayı engelleme yoluna gittikleri görüldü.




Kasabamızın Uluyol Mevkiinin karlı akşam görüntüsü







100 Yılın İyilik Hareketi Bolvadin'deydi beraberinde muhtaç olanlara dağıtım yaptılar.Kasabamızdan da Bilal UYAR kardeşimize gereksinim duyduğu akülü bineği kendisine hediye ettiler.Yapılan yardım kasabamızda takdile karşılandı.






Belçika'da yaşayan Merhum Haşir ÇAKIL eşleri,İsmail ÇAKIL kardeşimizin kayın valideleri Zübeyde ÇAKIL teyze merdivenden düşmesi sonucu ayak kemiğinin kırılması sonucu, tedavi altına alınmış olduğunu öğrendik.Kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor,acil şifalar diliyoruz.






Kadir ÇELİK (Bey Bey Oğlu) , Mehmet AÇIKGÖZ'ün Torunları , Emine ve Ali ÇELİK'in biricik oğulları Almanya'da Sünnet olan Muhammed ÇELİK'e Alllah Büyük Düğününü de göstersin dileklerimizi iletiyoruz.




Geçtiğimiz günlerde Demirci Kazım AĞILÖNÜ'nün kızları Tuğba ile İbrahim ÖZCAN'ın oğulları Özkan ÖZCAN'ın nişanlarından önce ÇEREZ GÖTÜRME görüntülerini hayırlı olsun dileklerimizle sizlerle paylaşmak istedik.






Geçtiğimiz hafta İstanbul 03 DİYAD Derneğimizin Yönetim Kurulu 'nda görevli aynı zamanda İstanbul'da çok üyeli olan İstanbul'da yardım çalışmaları geniş kapsamlı olan GÖNÜL KUŞAĞI Derneği'nin Yönetiminde bulunan Ahmet SAPMAZ kardeşimizi canlı yayında bir TV kanalında yardım çalışmaları hakkında güzel anlamlı açıklamalarını izledik.Kardeşimizin gelecekte Dişlimizde bu ve buna benzer çalışmaları gerçekleştirme azim kararlılığından dolayı tebrik ediyor,başarılarının devamını diliyoruz.




Geçtiğimiz günlerde Afyonkarahisar Bayındırlık Müdürlüğü Teknik heyetiyle birlikte kasabamızda incelemerde bulunan Dişlili kardeşimiz ,Kadir DALDAL ve ekip arkadaşları Dişli Atatürk İlköğretim Okulu'ndaydılar.





Birazda Nostaljik görüntülerle sizleri geçmişimize götürelim istedik.Geçmişimize ait arşivlerindeki güzel ve anlamlı fotoğrafları bizlerle paylaşan Akın ÖZDEMİR kardeşimize teşekkür ediyor,sizleri bu güzel görüntülerle baş başa bırakıyoruz.












Akın ÖZDEMİR Kardeşimiz ve Ahmet ÖZDEMİR (İlisan'ın Ahmet) kardeşimizin öğretmenleri Celal GÜVENİR tarafından görüntülenen samimi pozları















Bir diğer Nostaljik görüntülerimiz Bünyamin OLAŞ arşivinden .Bu fotoğrafları bizlerle paylaşan Bünyamin OLAŞ kardeşimize teşekkür ediyoruz.







Editör : Bulent
dislikasabasi.com