KASABAMIZDA YAĞAN YAĞIŞ SONRASI EVİ YIKILAN HEMŞERİMİZE KONTEYNER EV GETİRİLDİ


01 Haziran 2022 Çarşamba günü yağan kuvvetli yağış sonucu evi yıkılan Halil Rahman'ın Oğlu Cemalettin Ağılönü ' ye tahsis edilen Konteyner Ev , Dişli Belediye Başkanlığı tarafından Bolvadin Kaymakamlığı AFAD Birimleriyle irtibata geçilerek , Dişli Belediye Başkanı Süreyya Güvenir , Bolvadin Kaymakamlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Türkmen Bey, Bolvadin Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hakan Gümüş Bey ile birlikte çok kısa bir sürede güvenli alan Dişli Lisesi bahçesine getirildi. Bahçe kapısını Belediye ekipleri tarafından geçişe elverişli hale getirilerek yerleştirdik.

Yerleştirme çalışmalarımız sırasında Afyonkarahisar Valiliği tarafından gerekli bilgilendirilme istenilmesi , Devletimizin mağdurun durumundan haberdar olduğu hissi en güzel duyguydu. Afyon Valimize çalışmaların bitirildiği bilgisi yetkili ekip tarafından görüntülü olarak anında verildi.

Dişli Belediye Başkanı Süreyya Güvenir zarar gören vatandaşlarımızın her zaman yanında olduklarını, Bolvadin Kaymakamlığı bilgisi dahilinde yaraların sarılması için gerekli çalışmalara başladıklarını , zarar gören kardeşimiz ve ailesinin eksiklerini gidereceklerini ifade etti.

Zarar gören kardeşlerimize geçmiş olsun. Allah ülkemizi memleketimizi daha büyük afetlerden Korusun.





























Editör : Bulent
dislikasabasi.com