Avrupa D.D.Y.D'nin Dişlililer Birlik ve Beraberlik Gecesi’nde Buluşalım.






Almanya’nın Köln Kentinde yapılacak Dişlililer Birlik ve Beraberlik Gecesi hazırlıklarımızın son aşamasına gelinmiş olup,İnşaallah gecemiz 08.04.2007 tarihinde saat 16:30’da başlayacak saat 23:30’da sona erecektir.

Program sırasına göre Remzi AKSOY Hocamız tarafından ebediyete göçerek,aramızdan ayrılan gurbetçi kardeşlerimizin ruhlarına Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başlanacak olan gecemizde,Dişlili Kardeşlerimize güzel sürprizlerin beklediğinide şimdiden belirtmek isteriz.

Gecemize Türkiye’den katılacak misafirlerimizden, Doç.Dr. Sayın Bünyamin SOLMAZ ve Dernek Dişli temsilcimiz, Sayın Önder ÖLMEZ Almanya’ya ulaşmış olup,Dişli Atatürk İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Sayın Bülent GÜVENİR ,inşallah yarın sabah Almanya’da aramızda olacaklardır. Ardından Dişli Belediye Başkanımız Sayın Abdil UYSAL’ında Almanya’ya gelmesi beklenmektedir.

Bu gecede geçmişten günümüze Dişlimizin Türküleri ve manileri , Sayın Bülent GÜVENİR tarafından program akışı içerisinde seslendirilecek olup ,ayrıca hazırladıkları GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE DİŞLİ animasyon gösterisi izleyicilerimize sunulacaktır.

Davetlilerimizden Dişli Belediye Başkanımız Sayın Abdil UYSAL ,Doç.Dr. Sayın Bünyamin SOLMAZ , Okul idarecimiz Sayın Bülent GÜVENİR, Dernek Dişli temsilcimiz ,Sayın Önder ÖLMEZ’de konuşmalarla gecemize renk katacaklardır.

Gecemiz çekilişler,Türk halk Müziği sanatçısı Bedia AKARTÜRK tarafından Afyon ve Emirdağ Yöremize ait türkülerle gecemize çekilişler ve diğer sürpriz etkinliklerle zenginleştirilecektir.Avrupa’daki tüm Dişlili Hemşehrilerimizin Birlik Beraberlik ve Dayanışma Gecemize katılmalarını bekler,Avrupa Dişli Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulumuz adına hepinize sevgi ve saygılarımızı sunar,
Hepiniz Allah'a Emanet Olunuz.

İsa GEDİK
Avrupa DDYD Yönetim Kurulu Başkanı



Editör : Bulent
dislikasabasi.com