ALMANYA


Avrupa DDYD Dernegimizin düzenledigi Gecenin ardindan gezimize ara vermeden devam ediyoruz.Ismal ve Vatan KODES Kardesimizin evlerinden samimi ve yakin ilgilerinden dolayi onlara tesekkür ettikten sonra , Osman SOLMAZ Abimiz bizi misafir ederek degisik yerlerdeki (Gediklerin Muammer"in) Kardeslerimizi ziyaret imkani bulduk.Ama ne yazik ki fotograflari hazirlayarak haber girme imkanini dahi bulamadik.

Diger hemsehrilerimiz ve kardeslerimiz gibi ;Osman SOLMAZ Agabeyimize gösterdikleri yakin ilgilerinden dolayi memnun oldugumuzu tekrar belirtmek isteriz.Ardindan Hasan AKYÜZ Agabeyimizle birlikte dün gece BAD.LAER"e evlerine geldik. Hasan AKYÜZ Agabeyimizin ailesinin icten ilgisiyle karsilastik. Gezimize birlikte bugün Frankfurt"a hareket edecegiz.

Sizleri Izlenimlerimizle simdilik basbasa birakiyor.Güzel izlenimlerde bulusmak üzre ..Simdilik Hosca kalin ...









Celik Ailesini Ziyaretimizden Izlenimler (Alihsan CELIK Ailesinin Görüntüledigimiz Diger Toplu Fotolar Flasch Yetersizliginden cikmamistir Özür dileriz)



































































Yarın (13/04/2007) FRANSA ' ya ardından da BELÇİKA 'ya geçeceğiz. Buralardaki hemşerilerimizle buluşmak üzere hoşçakalın


Editör : Bulent
dislikasabasi.com