23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Coşku İle Kutladık(Foto Eklendi)


Bu gün Türk Milletinin yurdumuzu işgal eden düşman kuvvetlerine karşı milli mücadelemizi düzenli bir ordu ile mücadele edilmesi,savaşın milli meclisten yönetilmesi amacıyla yurdun dört bir yanından gelen millet temsilcileri Büyük Önder Gazi Mustafa kemal etrafında toplanarak,Türk Milletinin her evladının canıyla malıyda en değerli varlıklarını bu uğurda feda ederek bu zorlu savaş kazanılmış , sonuçtada Türkiye Cumhuriyeti kurularak İlk Cumhurbaşkanımız Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk Milli Egemenliğe kavuştuğumuz bu güzel günü Türk çocuklarına 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak hediye edilişinin 87. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi kasabamızda ve ilçemizde de coşkuyla kutlandı.Bayrama Kasabamızdaki tüm İlköğretim Okulları 1. ve 2. kademe ve bünyelerindeki anasınıfı öğrencileri katıldılar.

Törene halkımız yoğun ilgisi nedeniyle tören alanını doldu taştı.Öğrencilerimizin kazandıkları başarıların bu ilgiyi arttırmada önemli en önemli faktörlerden birisi olması kasaba halkını Dişli İlköğretim Okulu önündeki tören alanını cıvıl cıvıl ,rengarenk bir görüntü oluşturdu.

Bu güzel ve anlamlı Bayramımız nedeniyle;Başta tüm ziyaretçilerimizin,tüm hemşehrilerimizin ve Türk Çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını Kutlar,birlik ve beraberlik duygusu içerisinde hep birlikte daha nice bayramları kutmalamak ümüdiyle diyoruz.



















































Editör : Bulent
dislikasabasi.com