DİŞLİ İ.Ö.OKULU'NDA TRAFİK EĞİTİMİ VE KERMESTEN GÜZEL GÖRÜNTÜLER(Foto)
Kasabamız İ.Ö.Okullarında ve Çok Progralı Lisesi'nde öğrenim gören tüm öğrencilerin trafik bilgileri kazandırma,trafik işaret ve levhalarına vewrilen zararların önlenmesi,bu zararların bu ülke üzerinde yaşayan insanlar için büyük tehlikeler doğurduğuna dikkatlerinin çekilmesi,karayollarında trafik görevlilerinin görevleri hakkında bilgi edinilmesi ve her şeyden önemlisi yavrularımızın trafik canavarına karşı daha dikkatli olmaları amacıyla;Yurt genelindeki tüm okullarda İçişleri Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan

başta Çay İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı'nda ve Bolvadin İlçe Jandarma Komutanlığı'nda Trafik görevlisi Astsubaylar ve Uzman Çavuşlar tarafından eğitici çalışmalar yapıldı.

Eğitici çalışmalar kasabamız ilköğretim ve lisedeki öğrencileri için büyük yararları olduğu görüldü.Bir çok önemli trafik konularında öğrencilerimiz gerekli bilgi ve beceri sahibi olmaları sağlandı.

Kasabamızda bu tür eğitimleri samimi ve özveriyle gerçekleştiren, Bolvadin ve Çay İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı'nda Görevli, Komutanlarımıza teşekkür ediyor,sizleri izlenimlerimizle başbaşa bırakıyoruz.



































Kasabamız içerisinde yardımlaşmanın öneminin öğrencilerimizle birlikte kazanılması ve elde edilen gelirle okul kütüphanesinin kitap sayısının arttırılması amacıyla Kasabamız Dişli İlköğretim Okulu Öğrencileri ve öğretmenlerince hazırlanan Kermes ilgi gördü.

Öğrenciler hem gönüllerince eğlendiler hemde harçlıklarıyla kermesten aldıkları yiyecek ve diğer satılanlara ödeme yaparak okul kütüphanesinin zenginleştirilmesine yardımcı oldular.

Bu Kermesten Güzel İzlenimlerimizle sizleri, başbaşa bırakıyoruz.



















DİŞLİ'DE YİRMİ ÜÇ NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI GÖRÜNTÜLERİ

1. OYUN



2. OYUN







3. OYUN



4. OYUN





5. OYUN







Editör : Bulent
dislikasabasi.com