03 DIYAD Tarafından Gölcük'te Gerçekleştirilen Piknik(Yeni Fotoğraf ve Videolu)

03 DIYAD (Dişli Kasabası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği) tarafından bu yıl 3. ncüsü düzenlenen Geleneksel Hıdırıllez şenlikleri Ereğli/Gölcük 'de bugün ( 19 Mayıs 2007 ) gerek Kaynarca gerek Gölcük gerekse de kasabamızdan gelen hemşelerimizin yüksek katılımı ile birlik beraberlik içersinde gerçekleştirildi.

Sabah saat 09:00 'da Kaynarca dernek merkezi önünden kalkan otobüsler ve hemşerilerimizden şahsi arabaları ile gidenlerle birlikte şenlik yolculuğu başlamış oldu.









Yapılan yolculuğun arkasından piknik alanına varıldı ve burada Gölcük'te oturan hemşerilerimiz tarafından gelen her aileye çiçek dağıtımı ile yapılan karşılama büyük beğeni kazanmıştır. Bu hoş düşünceden dolayı kendilerine sitemiz ve hemşerilerimiz adına teşekkür ederiz.

Otobüslerden inme ve hemşerilerimiziz karşılanması







Ardından Gölcük'lüler adına Orhan Şişik açılış konuşmasını yaptı ve hazırladıkları şilti vermek üzeren Ercan Gümüş mikrofona davet edildi, Ercan Gümüş tüm Gölcük'lüler adına 03 DIYAD Başkanı Mustafa Kodeş'e şilti teslim etti ve Başkan tarafından yapılan konuşmanın ardından hemşerilerimiz mangalların başına geçti.


Orhan Şişik'in yapmış olduğu konuşma ve Gölcükler adına 03 DIYAD 'a verilen şilt



03 DIYAD Başkanı Mustafa Kodeş'in yapmış olduğu konuşma









Piknik alanından izlenimler




































Piknik alanında açılan Kermesten görüntü






Piknik Programı çerçevesinde gerçekleştirilen çocuklar ve büyüklerin katıldıkları çuval, yumurta taşıma oyunları renkli görüntülere sahne oldu


















Yöremizin Geleneksel Oyunları büyük ilgi topladı





Yapılan Yağmur duasının ardından Toplu Fotoğraf çekimi yapıldı ve piknik sona erdi

Yapılan Yağmur Duası






Not:Fotoğrafın üstünü tıklayarak büyük boyutlu halini görebilrsiniz



PİKNİKLE İLGİLİ DAHA AYRINTILI RESİM VE VİDEO GÖRÜNTÜLERİ EKLENMEYE DEVAM EDECEKTİR

Editör : mehmetsapmaz
dislikasabasi.com