Elim Bir Kaza Sonucu Çiçeği Burnunda Gelinimizi-Kızımızı Kaybettik(Foto Ek.)
Kasabamız halkından Ormancı adıyla tanıdığımız Afyonkarahisar ' da ikamet eden İbrahim-Ummahan KARA' nın Gelinleri , Süleyman SAPMAZ' ın Kızları Basri KARA' nın Eşleri Arife KARA Afyonkarahisar ' da çevre yolunda evlerinine gelirken, akisi kopan servis otobüsünün tekerleği 100 metre kadar yuvarlanarak bir direğe çarptıktan sonra yön değiştirerek kızımızın arkasından habersizce hızla çarpmış. Çarpma sonucu bir süre soluk alış verişi durması nedeniyle beyninin beyincik bölümünün ağır şekilde hasar görmesine neden olduğu,bu anda da beyin ölümünün gerçekleştiği doktorlar tarafından ifade edildi. Daha sonra kızımızın,Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Beyin Cerrahisi Bölümü Yoğunbakım ünitesine bağlanmış,doktorların , aynı hastanede çalışan Dişlili ve diğer görevlilerin tüm çabalarına rağmen , Arife kızımız birkaç saat sonra Hakkın Rahmetine kavuşmuştur.


Merhumeye Allah'tan Rahmet,geride kalan,annelerine ve babalarına,eşlerine, ,kardeşlerine , yakınlarına,sevenlerine ,Tüm KARA ve SAPMAZ Ailelerine , sitemiz ve Tüm Hemşehrilerimiz adına başsağlığı dileriz.








Merhumenin Naaşı Bu Gün(23 Haziran 2007 Cumartesi Günü)sabah saat 09:30'da Kılınan Cenaze Namazının Ardından Kasabamız Kabristanında Toprağa Verilmiştir.



ARİFE GELİNİN DÜĞÜNÜNÜN ÜZERİNDEN BİR YIL BİLE GEÇMEMİŞTİ



DOĞACAK BEBEKLERİNİ ÖZLEMLE BEKLEYEN ARİFE VE BASRİ KARA ÇİFTİ İLE AİLESİNİN MUTLU ANLARINDAN




SON DERECE SAYGILI,HERKES TARAFINDAN SEVİLEN BASRİ VE ARİFE ÇİFTİNİN EVLERİNE MİSAFİR OLDUĞUMUZ GÜNÜN SON HATIRASI BU KARELER OLDU



Arife Gelinin Eşi Basri'nin Yaptığı Doğum Günü Pastasının İlk ve Son Pastası Bu Oldu






































































Editör : Bulent
dislikasabasi.com