DİŞLİLİ GENÇLER ARASINDA YAPILACAK FUTBOL TURNUVASI




Daha önce sitemizin forum bölümünde Vatan KODEŞ Kardeşimizin önderliğinde Dişlili gençler arasında bir birlik-beraberlik ve kardeşlik duygularını gençlerimize kazandırmak,gençlerimiz arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla futbol turnuvası düzenleceği bildirilmişti.

Bu amaçla ,Dişlimize uzun yıllar ailecek hizmet etmiş,iyi kötü günümüzde Dişlili olmamasına rağmen bütün küçük-büyük herkesin sevgisini kazanmış,özellikle her bayramda Dişlili bütün küçüklerin ziyaret etme alışkanlığını devam ettirdiği,hepimizin Merhum Katip Amcası adına;''Katip Amca Futbol Turnuvası'' yapılması uygun görüldü.

Kasabamızda düzenli bir futbol sahasının bulunmaması ve herhangi bir sakatlanmaya meydan vermemek için bu turnuvanın halı sahada yapılmasının daha uygun olacağı değerlendirildirilerek kararlaştırıldı.

Bu amaçla kasabamızdan katılacak futbol takımlarının temsilcileriyle 29 Temmuz 2007 Pazar Günü saat 21:00'de Önder ÖLMEZ'in dükkanında toplanıp bir değerlendirme toplantısı yapılacaktır.

Takım temsilcileri oyuncuların isimlerini de yanlarında getireceklerdir.Bu toplantıda turnuva kuralları,ve diğer katılım şartları da koşulacak olup takım temsilcilerinin (12 kişilik) takım isimlerini de belirleyerek hazırlıklı gelmeleri gerekmektedir.





Editör : Mustafa
dislikasabasi.com