ÖĞRETMENLERİNİ UNUTMAYAN ÖĞRENCİLERİNİN,ÖĞRETMENLERİNE SÜRPRİZLERİ(VİDEO)




Kasabamızda uzun yıllar yaptığı öğretmenlik görevleri sırasında pek çok öğrenci yetiştirmiş Emekli Öğretmenimiz Sayın Abdil ÜNAL'a bir grup öğrencileri ve Dişli Atatürk İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Sayın Bülent GÜVENİR'le işbirliği yapıp Ramazan bayramının 2. günü için bir sürpriz hazırlamışlardır.

Bu sürprizden öğretmenimiz hiç haberdar edilmemiş,yaşlı genç her öğretmenle olduğu gibi kendileriyle samimi olan Bülent öğretmenimiz bu tatlı heyecanı Abdil Öğretmenimize ,öğrencilerine ve bizlere tatdırdıkları için kendilerine Sınıf arkadaşlarından Mustafa PETEK (Yeni Camii İmam Hatibi),Muhammed ÜNAL (Ünal Digital),Önder ÖLMEZ (Rızaoğlu Halı Mobilya),Doğan YEŞİL (Doğan Pen),Bayram ÖLMEZ,İsmail ÖLMEZ (Yakamoz Tesisat),Mustafa ÖLMEZ (Şelale İş),Rasih PAMUKÇU,Süleyman PINAR (Eskişehir'deFabrikada Çalışıyor), İrfan AĞILÖNÜ (2 Dönem önceki Mezun Öğrencileri,İdareci öğretmen),Ahmet TEKEŞ (Gıncırlılar'dan Fabrikada Çalışıyor) öğrenci kardeşlerimize de teşekkür ediyoruz.

Öğretenleriyle sohbet eden öğrencileri daha sonra hazırladıkları Pide ziyafetiyle tatlı sohbetlerine devam ettikten sonra vedalaşarak ayrılmışlardır. Sizlere bu güzel sürpriz görüntüleri izlenimlerinize sunuyoruz.



I. BÖLÜM





II. BÖLÜM






FOTOĞRAFLAR DAHA SONRA EKLENECEKTİR






Bu Güzel Görüntülerin İnternet ortamına Hazırlanmasında Bizlere yardımcı Olan GÜRBÜZ BİLGİSAYAR & İNTERNET CAFE Sahibi Hüseyin GÜMÜŞ' e Teşekkür Ediyoruz.

Editör : Mustafa
dislikasabasi.com