DUYURU




Kasabamız halkından yaklaşık 13 yıldır şeker hastası olarak tedavi gören Ekrem oğlu Kemal ÖZDEMİR adlı kardeşimiz her iki gözünde meydana gelen göz dibi kanaması nedeniyle heriki gözünde görme yeteneğini kaybetme durumu meydana geldiği kanamanın pıhtılaşması sonucu Afyonkarahisar’da bu tür ameliyatın gerçekleştirilemeyeceği için kendisinin

Eskişehir Osman Gazi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı’nda veya İstanbul Göz Bankası’nda ameliyatla Gözünün kurtarılabileceği söylenerek bu hastanelerden birisine yönlendirildiği kendileri tarafından yazılı beyan etmiş olup,evli ve bir çocuk babası olan Kemal Kardeşimiz ,sitemizden bu ameliyatının gerçekleştirilebilmesi için acil olarak yardıma ihtiyacı olduğunu belirtmişlerdir.



Yardımda bulunabilecek ziyaretçilerimizin Bolvadin Halkbank Şubesi’nde açtırılan Kemal ÖZDEMİR ve yardımın belge karşılığı yerine ulaştılmasında gözlemci bir arkadaşımızın adının olduğu ortak ismiyle açılan Bolvadin Halkbank :01003681 numaralı hesaba göndermeleri rica olunur.









AVRUPA'DAN VE DÜNYANIN NERESİNDEN OLURSA OLSUN BOLVADİN HALKBANK ŞUBESİNDE 01003681 NUMARALI KEMAL ÖZDEMİR ORTAK HESABI DENİLDİĞİNDE HER BANKA YARDIMCI OLACAKTIR.


ŞU ANA KADAR AVRUPA DİŞLİ DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİNİN 150 EOURO'LUK YARDIMINDAN BAŞKA YARDIMDA BULUNULMADIĞI BİLGİSİ EDİNİLMİŞTİR.

PAZARTESİ HASTANEYE YATIRILMASI DÜŞÜNÜLEN KARDEŞİMİZE EN KISA ZAMANDA EL UZATILMASI BEKLENMEKTE OLUP;YARDIM YAPANLARIN LİSTESİ VE MİKTARLARI BİLGİSİ ULAŞTIRILDIĞINDA SİTEMİZDE YAYINLANACAKTIR.





Editör : Mustafa
dislikasabasi.com