Dişli'den Bu Yıl Hacca Gidecek Hacı Adaylarımızın Duası Yapıldı.(FOTOĞRAFLI)
İslamın 5 şartından birisi olan ; hem beden hemde mal ile yapılan hali vakti yerinde her müslümana farz olan hac ibadetini bu yıl yapmak için niyetlenen Dişlili yaklaşık 10 ailenin duaları bu gün (09 aralık 2005'te) huşu ile yapıldı.

Kasabamızdan hacca gidecek hacı adaylarından ; Bayram Koç (emekli) ve eşleri, Ceylan Uysal ve eşleri, Şükrü Akyüz ve eşleri diyanet ilk kafile olarak bu gün 09 aralık 2005'te uçakla, Kadir Karakoç (kocaoğlanlar'ın) ve eşleri, Atalay Gedik imam hatib (görevli olarak) ve kız kardeşleri H.Gümüş diyanet 2. Kafilesiyle 15 aralık 2005 'te uçakla, Muammer Solmaz(Emekli İmam) ve eşleri, Şaban Tekeş (D.Bekirlerin) ve eşleri, Mehmet Solmaz (Emekli Polis) ve eşleri, Kadir Vural (Hukku'nun) ve eşleri, Mehmet Açıkgöz (Memiş'in Hacı) ve eşleri Afyon Çayırbağ Hac Organizasyonu ile 28 aralık 2005'te Türkiye'den uçakla hareket edeceklerdir.

Hacca gidecek kardeşlerimiz hac farizasını yapıp 1 ve 10 şubat tarihlerinde hayırlısıyla aramızda olacaklardır inşaallah.

Bu hayırlı yolculuklarında kasabamızdan ve dünyanın dört bir yanından Yüce Allah'ın (C.C.) Çağrısına uyup her türlü makamdan ,mevkiden, renkten ,ırktan olsun olmasın ve hangi varlığa sahip olsun veya olmasın tüm müslüman dünyası'ndan katılan hacılarımıza tüm kalbimizle hayırlı yolculuklar ve hac farizalarını sağlıkla yapmalarını diler.

Peygamberimize hepimizin selamlarını götürmelerini,bizler içinde dua etmelerini acizane rica ediyoruz.

Sağlıcakla Gidin,Sağlıcakla Dönün,Allah Tüm Müslümanların Yar ve Yardımcısı Olsun ...

HACI ADAYLARIMIZ TOPLU HALDE ,



DUA EDİLİRKEN



HACI ADAYLARI TEKBİRLERLE YÜRÜRLERKEN





Editör : Bulent
dislikasabasi.com