ADDY DERNEĞİ TOPLU SÜNNET BÜYÜK KATILIMLA VE COŞKUYLA YAPILDI( 3. EKLEME)




Avrupa DDYD Derneği Kasabamızda gerçekleştirilen Toplu Sünnet Organizasyonun gerçekleştirilmesinde katkıda bulunanlardan başta ;100 üyemize,Süleyman TAŞPINAR Ailesi'ne,Ergün ÇELİK'e,Turan-Mehmet Ali GÜMÜŞ Kardeşlere,Yüksel-Latif AĞILÖNÜ kardeşlere,Mehmet ÇAKIL Ağabeyimize,İsmail-Vatan KODEŞ Kardeşlere,Ahmet ÖZDEMİR Ailesi'ne ayrıca yaptıkları katkılardan dolayı Avrupa Dişli Dayanışma ve yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu adına Teşekkürlerimizi sunuyorum.


İsa GEDİK
ADDYD Dernek Başkanı

Avrupa DDYD Derneği Tarafından Kasabamızda İlk Defa Gerçekleştirilen Sünnet Şölenine bu gün öğleden sonra başlanılanıldı.






Sünnet konvoyu Dişli Belediyesi ve Dişli İlköğretim Okulu önünde toplanıldı.Çok geniş katılımla sünnet yapılan ailelerle birlikte, süslenmiş olan sünnet arabalarına bindirildi.Konvoya ilgi gerçekten büyüktü.Daha önce kasaba içinde belediye hoperlöründen birbirinden güzel şarkılarla halkın ilgisi çekilmişti.

Hep beraber konvoyla kasaba içerisinde gezildi.Toplam 100 taşıt aracından oluşan konvoy kasaba içerisinde dolaştıktan sonra AYDIN DÜĞÜN SALONU'na varıldı.Törene Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın söylenmesinin ardından , Bülent GÜVENİR Öğretmenimizin ilgi çekici,samimi sunumlarıyla Dişlililere yakışır şekilde devam ettirildi.

Sünnet yapılan aileler,akrabalar ve kasabamız halkının katılımıyla ve yapılan bir birinden güzel etkinliklerle sünnet şölenine devam edildi

Şölende folklor ekibinin gösterileri,belediye başkanı , ADDYD Derneği Dişli Temsilcisi Mustafa OKUMUŞ HOCAMIZ VE diğer renkli simaların konuşmalarının ardından Cami Hocalarımızın Sünnetle ilgili konuşmaları ve duaları ile devam edildi.

Sünnet şöleninin Kasabamızın birlik ve beraberliğine bir tuğla olmasını,Sünnet olan çocuklarımızın ailelerine hayırlı olsun dileklerimizi iletir,Avrupa DDYD Derneği'ne teşekkür ederiz.

.









































































































































































































































































































Editör : Mustafa
dislikasabasi.com