AVRUPA DDYD YÖNETİM KURULU DUYURUSU




AVRUPA DDYD YÖNETİM KURULU DUYURUSU



Değerli DDYD li Üyelerimiz ve Hemşehrilerimiz;
Daha önceden duyurduğumuz gibi, 29.03.2008 günü, sat 14.00 de Derneğimiz Genel Kurulu toplanarak,
yeni yönetimini, önümüzdeki 2 yıl için, istisnasız oybirliğiyle seçmiştir.


Bu seçime göre;
Başkan: İsa GEDİK,
2. Başkan: Yener ÖLMEZ,
Muhasip: Soner ARSLAN,
Sekreter: cennet TAŞPINAR,
Yön.Kur. Üyesi: Baki ARSLAN,
Yön.Kur. Üyesi: Kadir YURDUSEV ve
Yön.Kur. Üyesi: Mevlüt TAŞPINAR olarak belirlenmiştir.
Dissen’deki hemşehrilerimizin ev sahipliği yaptığı genel kurul, büyük bir sükunet içinde geçmiş ve oybirliğiyle şekillenmiştir.



RECKLİNGHAUSEN Camii Derneği Başkanı MEVLÜT GÖCECİ, DİSSEN Camii Derneği Başkanı AHMET ÖZDEMİR ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan AKYÜZ, Burhan MERT, Faruk GÖCECİ, Ahmet ZENGİN, Şükrü ARSLAN,Ali YILMAZ, İsmail KODEŞ kardeşlerimizin yani sıra Vatan KODEŞ, Hakan YILMAZ, Adem ÇINAR, İsmail ÇAKIL, İbrahim AKYÜZ ve FRANKFURT ve KÖLN ’den gelen isimlerini hatırlayamadığımız toplam 55’in üzerindeki hemşehrimizin katıldığı genel kurulumuza daha çok üyemizin katılımını bekliyorduk fakat bu beklentilerimizin gerçekleşmediğini de üzülerek ifade etmek isteriz.





Ancak yeterli çoğunluğun bulunduğu genel kurul , Kur’an-ı Kerim ve, İstiklal Marşımızın söylenmesinden sonra divan kurulu oluşturularak, Başkan İsa GEDİK tarafından faaliyet raporu okunmuş, derneğimizin mali durumu hakkında bilgi verilmiş, akabinde seçimlere geçilmiş ve yine Kur’an-ı Kerim okunarak, oturum kapanmıştır.




Orada bulunan hemşehrilerimiz dernek faaliyetleri hakkında memnuniyetlerini ifade etmişler ve teşekkürlerini belirterek, aynı yönetimin devam etmesini temenni etmişlerdir.
Mevcut yönetimdeki arkadaşlarımızdan Salih AĞILÖNÜ, Kaya ÖZDEMİR ve Nurullah OKUMUŞ arkadaşlarımız işlerinin yoğunluğundan dolayı mazeretlerini bildirerek, ayrılmak istemişlerdir.

Bu arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederiz, ALLAH RAZI OLSUN.
Yeni yönetim olarak gelecekte bir danışma kurulu ve temsilcilik oluşturmayı, faaliyet alanlarını genişletmeyi, ve üye sayısını çoğaltmayı, ilk hedeflerimiz olarak belirledik.
Bu vesileyle Paris , Colmar , La Lavre , Bielefeld , Brüksel ,Anvers, Nürnberg, Augsburg, Münih, Dortmund, Marche, Mol ve civarında oturan hemşehrilerimizi hem üye olmaya, hem de faaliyetlerimize daha aktif olarak katılmaya davet ediyoruz.


İkinci hedefimizde, bir sonraki AVRUPA DİSLİLİLER GECESİ’ne kasabamızın ileri gelenlerinin yanısıra, sanatçı KUBAT ve AFYON MİLLETVEKİLLERİNİ davet etmektir.
Bu henüz düşünce aşamasında olup, kesinleştiğinde sizlere duyurulacaktır.

Son olarak ta ,Avrupa Dişli Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneğinin Başlatmış Olduğu ve Başta Merkez DİYAD ve Diğer Dişli Adını Taşıyan Derneklerimiz ve Halkımızın Büyük Ölçüde Katkılarıyla Devam Eden
"Seninde Dikili Bir Ağacın Olsun" kampanyasını ısrarla takip ve destek, ağırlıklı hedefimiz olacaktır.
Bu vesileyle yeni yönetiminiz olarak, siz üyelerimize desteğiniz ve yardımınız için, genel kurula ev sahipliği yapan, yemek de dahil her türlü misafirperverliği gösteren Versmold’daki hemşehrilerimize ALLAH Razı olsun der; teşekkür ve saygılarımızı sunarız.


Yeni Yönetim Kurulumuz ve Avrupa’da Yaşayan Dişlili Hemşehrilerimiz Adına:




İSA GEDİK-
BAŞKAN
































Editör : Mustafa
dislikasabasi.com