DİŞLİ'DE AĞAÇ DİKME ADINA KARDEŞLİK RÜZGARI ESTI (KAMERA-FOTO)




DİŞLİ TEPESİ'NDE AĞAÇ DİKME ADINA BİRLİK VE BERABERLİK RÜZGARI ESTI


Kasabamızda tüm kasaba halkının katılımıyla ve Dişli adını taşıyan yardım derneklerimizin önderliğinde başlatılan ,Ağaçlandırma ve Çevremizi Güzelleştirme Seferberliği içerisinde ; '' Bir Dikili Ağaçta Senin Olsun'' Kampanyası çerçevesinde Merkez DİYAD Derneğimizin organize ettiği çalışmalar , bu gün (12 Nisan 2008’de) Birlik ve beraberlik içerisinde büyük katılımla adeta Ağaç Bayramı şeklinde gerçekleşti. Merkez DİYAD Derneğimizde toplanan yardımlar gene aynı Derneğimiz tarafından İstanbul'daki kardeşlerimizden Maliye Müfettişi Recep TEKEŞ tarafından ağaç seçimleri yapılmış,İstanbul'da bulunan 03 DİYAD Derneği başkanı Mustafa KODEŞ, Fırıncı Mehmet Ali ÖZKARAN ve Savaş UYAR kardeşlerimizin aralarında yaptıkları iş bölümü neticesinde seçilen bir birinden güzel değişik ağaçlar aynı ekipten ,Fırıncı Mehmet Ali ÖZKARAN kardeşimiz tarafından Kasabamıza getirildi.

Daha önce Mart ayında Eskişehir Orman Fidanlığı’na siparişi verilen ağaçlar Ormancı Murat ŞİŞİK Kardeşimiz tarafından 2 kamyon daha dikim alanının getirilerek, dikime hazır hale getirildi.

Daha önce hazırlatılan plan dahilinde belirlenen yerlere dikimleri kasabamız halkının ,A.Karahisar ve Bolvadin'den gelen hayır sever kardeşlerimizin katkılarıyla gerçekleştirildi. Çalışmalara katılan kardeşlerimizin öğle pidelerini Belediye Başkanı Abdil UYSAL, Belediye Başkan Adayı Mustafa KARAKOÇ ve Rahmetli Arife TEKEŞ Anne Hayrına Mustafa TEKEŞ vermişlerdir.

Kasabamızın geleceği için yapılan bu güzel çalışmalarına katılmakla birlik-beraberlik ruhunun güçlendirilmesine yönelik bütün katılımcıların desteklerinden dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz.


































































































































HAFIZA KARTINDA OLUŞAN HATA GİDERİLMİŞ OLUP ZAMANLA EKLENMEYE DEVAM EDİLMEKTEDİR.

ÇALIŞMALARLA İLGİLİ KAMERA ÇEKİMLERİ HAZIRLANDIKÇA YOUTUBEDEN VERİLECEKTİR














Editör : Mustafa
dislikasabasi.com