BİZİM KÖYDE HIDRELLEZ BİR BAŞKA OLUR ! (YENİ VİDEOLAR EKLENİYOR)



Bir haftadır hıdrellez kutlama heyecanı yaşayan Dişlililer bu hıdrellezde de bir gün öncesinden hazırlıklarını tamamlyarak sabahın ilk ışıklarıyla birlikte,kasabamızda havanın sert olması hıdrellez alanlarına yayılmaların biraz geciktirdiği görüldü.

Belediye hoperlörüden dün sabahtan itibaren yapılan anonslarla kazalara karşı, 18 yaşından küçük sürücülerin taşıt kullanmamaları, Dişli Tepesi' Piknik alanında yeni düzenlenmiş park alanına girilmemesi, dikilen ağaçlara ve çiçeklere zarar verilmemesi hususunda gerekli uyarıların yapıldığı gözlendi.
Ancak öğlede itibariyle hava sıcaklığında görülen hafif artış bile bütün kasabalıları piknik alanlarına yöneltmeye yetti bile.

Aile boyu hazırlananlar patpatlarla,traktör römorklarının içine binerek, özel otomobilleriyle,mobilet ,motosiklet gibi araçlarla başta Dişli Tepesi'ne, Saracık,Paşaköyü,Dolavı,koru içi,Efenin çeşme gibi su başlarını doldurmaya başladıkları görüldü.
Genede cıvıl cıvıl olan eğlence alanı Dişli Tepesi görülmeye değerdi.Gençler, yeni evliler, nişanlı gençlerin ,volta attıklarıda gözleden kaçmadı.
Sözlerimizi uzatmadan sizleri izlenimlerimizle baş başa bırakıyoruz.


HIDRELLEZ VİDEO GÖRÜNTÜLERİ YOUTUBE'NİN MAHKEME KARARIYLA KAPATILMIŞ OLMASINDAN DOLAYI , GOOGLE'DAN VERİLMESİNE BAŞLANMIŞTIR , DEĞİŞİK VİDEO GÖRÜNTÜLERİ HAZIR HALE GELDİKÇE EKLENECEKTİR




ZALIM AVCI MEHMET AKKUŞ TARAFINDAN ÇEKİLEN HIDRELLEZ TEPESİ KAMERA GÖRÜNTÜLERİNİ SUNUYORUZ


SON DÜZENLENMİŞ TOPLU VİDEO












SARACIK'TA HIDRELLEZ I

































































































br> ÇOK SAYIDA FOTOĞRAFLAR HAZIRLANDIKÇA ARALIKLARLA EKLENECEKTİR


AYRICA HIDRELLEZ VİDEO GÖRÜNTÜLERİ YOUTUBE'NİN MAHKEME KARARIYLA KAPATILMIŞ OLMASINDAN DOLAYI , GOOGLE'DAN KESİNTİSİZ VERİLMESİNE ÇALIŞILACAKTIR





Editör : Mustafa
dislikasabasi.com