DİŞLİLİ FATİH ŞİŞİK VE ARKADAŞININ BAŞARISI (YENİ FOTO EKLENDİ)




DİŞLİLİ FATİH ŞİŞİK VE ARKADAŞININ BAŞARISI



Geçtiğimiz yıl 6 yıllık tıp Fakültesini 5 yıl gibi kısa sürede bitirme başarısı göstererek , aynı yıl Tıpta Uzmanlık Sınavını ilk girişte Kazanarak , İstanbul'un tanınmış bir tıp fakültesinin Genel Cerrahi Anabilimdalında Uzman Doktorluk akademik eğitimine başlayan , zeki ve çalışkanlığının yanında ağırbaşlılığıyla da tanıdığımız geleceğin Prof.Dr.u amcaoğlu ağabey Abdullah ŞİŞİK ile İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olacak diğer ağabey Muammer ŞİŞİK'in (Herikisi de Çontuoğlu Öğretmen Arif ŞİŞİK'in oğlu) izinden giden Fatih ŞİŞİK'te Çontuoğlu Ailesi'nin başarı grafiğini yükseltmeye devam ediyor.



İstanbul’da 7. si düzenlenen Ulusal Sosyal Bilimler Olimpiyatında 43 ilden 708 çalışmanın katıldığı yarışmada istatistik kategorisinde yarışan Fatih ŞİŞİK (8. sınıf) (Çontuoğlu Market sahibi Kadir ŞİŞİK’in oğlu) “Çocuk İş Gücü” konulu çalışması ile Bronz Madalya, Takdim kategorisinde katılan İsmail Dinç (6. sınıf) ise “Türkiye ve Dünyada Beyin Göçü” konulu çalışması ile Bronz Madalya almaya hak kazandılar.
Başarılarından dolayı Bolvadin Anafen İlköğretim Okulu’nun başarılı öğrencilerini Bolvadinimizi en iyi şekilde temsil etmelerinden dolayı Bolvadin Kaymakamı Ufuk SEÇİLMİŞ , Belediye Başkanı Ahmet Naci HELVACI, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhami SAĞLAM ve Şube Müdürü Bekir Sıtkı ÖZAYDIN öğrencileri makamlarında kabul ederek ödüllendirdiler.

Başarılı öğrencilerden birisinin kasabamızdan olması bizleride gururlandırdı. Ödül kazanan her iki öğrenci ile geleceğin Prof.Dr.u Ağabey , Abdullah ŞİŞİK'inde başarısından dolayı sitemiz ve kasabamız adına tebrik eder,başarılarının devamını diliyoruz.



(Fatih ŞİŞİK Okla İşaret Edilen Öğrencimiz)







Editör : Mustafa
dislikasabasi.com