MERKEZ DİYAD DERNEĞİMİZİN ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR (FOTOĞRAFLI)




MERKEZ DİYAD DERNEĞİMİZİN ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR



Kasabamız Merkez Diyad Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri aldıkları karar gereği ; bu defa da kasaba içerisinde hiçbir sosyal güvencesi olmayan ana ve bacılarımızın araştırmaları sonucunda seçilen toplam 27 ana ve bacılarımızı beraberlerinde Konya Mevlana'ya ve Konya'nın tarihi ve turistik yerlerine gezi düzenlediler.

Gezinin en önemli amaçlarından birisi olan kasaba içerisinde birlik ve beraberlik duygularını hep birlikte yaşamak,hayatı boyunca istedikleri halde çeşitli nedenlerden dolayı gidemedikleri yöreleri gezdirmekti. Dernek Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri bu gezileri gerçekleştirmekte kararlı olduklarını etkinliklerinin bundan sonrada artarak devam edeceğini belirttiler.

Gerçektende kasabamızda bu güne kadar bu tür çalışmaları yapmada çok geç kalındığını, bu çalışmaları yapmanın kendilerine nasip olduğunu dile getirmişlerdir.

Daha 6 ayını dolmadan bile bu kadar mesafe kateden Dişlimizin Merkez DİYAD Derneğinin Çalışkan ve Cefakar analarımıza ve bacılarımıza teşekkür ediyor; Sitemiz ve Hemşehrilerimiz Adına Allah yar ve Yardımcınız Olsun Dileklerimizi İletiyor, Sizleri Renkli Gezi İzlenimleriyle Başbaşa Bırakıyoruz.













































































































































Editör : Mustafa
dislikasabasi.com