Hasta Ziyaretlerimiz (Fotoğraflı)




Kasabamız Halkından Arif OKUMUŞ (Terzi Arif) geçtiğimiz hafta 22 Mayıs 2008 tarihinde kalp rahatsızlığı nedeniyle yatırıldığı Ankara Özel Umut Hastanesi Kardioloji Bölümü Akademisyen Doktorlarından Kalp Damar Cerrahisi Ekibinden; Prof.Dr. Sayın Ufuk DEMİRKILIÇ,Kalp Damar Cerrahisi Bölümünden Doç.Dr. Sayın Faruk CİNGÖZ tarafından başarılı bir kalp ameliyatı gerçekleştirilmiştir.

Arif OKUMUŞ kardeşimizin biran önce sağlığına kavuşup aramıza dönmesini diliyor, bu riskli ameliyatı başarıyla gerçekleştiren Prof.Dr. Sayın Ufuk DEMİRKILIÇ'a,Doç.Dr. Sayın Faruk CİNGÖZ'e ve ekiplerine ve Ankara Özel Umut Hastanesi Hemşire ve Sağlık ekibine teşekkürlerimizi sunarız. Ankara'da çalışan Ankara DİYAD yönetim Kurulu üyeleri gençleri: Mustafa SAPMAZ, Muharrem AĞILÖNÜ, Osman ÖZTOPRAK, Yasin MERT, Adem KÖYLÜ, İzzet SÖNMEZ'e hastaya karşı yakın ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz.








































AMELİYAT OLAN ISMAHAN AKSOY TEYZEMİZE DE GEÇMİŞ OLSUN



Afyon Mavi Hastane'de Safra kesesindeki rahatsızlığı nedeniyle Uz:Dr. Coşkun POLAT ve Ekibi tarafından ameliyat edilen,merhum Seyfi Öğretmen eşleri Ismahan AKSOY teyzemize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.








Editör : Mustafa
dislikasabasi.com