Aile İçi İletişim ve Mutululuk Konulu Konferans Yapıldı



Bolvadin İlçe Müftülüğü, Din Görevlileri ve Emeklileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin İşbirliğiyle, Aile yaşantılarında manevi, olgunluğa önem verme , evlilikte sorumluluk duygusunun kazandırılması, aileler arasında şiddetli geçimsizliğe neden olan önemli hususlar, evlilik müessesinin kolay yıkılmaması için eşlere düşen görev ve sorumlulukların bilinci kazanma amaçlı konferans Ankara Ünivertesi İlahiyat fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Öznur ÖZDOĞAN Tarafından Bolvadin Kültür Sitesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya kasabamız Merkez DİYAD Derneği'nin organize ettiği katılımcı bacılar ve annelerimiz Belediye otobüsüyle konferansa katılımları sağlanmıştır.

Bu güzel ve anlamlı konferansta kasabamız insanının evlilik müessesinin ayakta tutulmasında önemli özverilerde bulunması, aile içi sorunları fazla uzatmadan çözmelerinde en önemli faktör Dişlili Ailelerin evlatlarını bu yönde yetiştirmelerinin önemi çok büyük olduğunu görmek Dişlili olarak bizlere gurur verdiğini bir kez daha huzurlarınızda açıklamakta gurur duyuyor.

Ailelerinin Geleceği İçin Fedakarlıklardan Kaçınmayan Ailelere ;Takdirlerimizi ve Saygılarımızı Sunuyoruz.



































Editör : Mustafa
dislikasabasi.com