Arslanlarımız Destan Yazıyor;Türkiye:4 Hırvatistan:2(DİŞLİ'DE 2 VİDEO EKLENDİ)


ARSLAN MİLLİLERİMİZ TARİH YAZMAYA DEVAM EDİYOR

120 dakikası 1-1 biten maçta ilk penaltıyı Hırvat oyuncu dışarıya attı. Ardından Arda geldi öne geçtik. Semih ve Hamit fileleri havalandırdı. Rüştü rakibini kesti ve Yarı finaldeyiz.

Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde Hırvatistan ile Türkiye arasında yapılan maçı Penaltılarda 4-2 kazanan Türkiye yarı finale yükseldi. Yarı finalde Türkiye Almanya ile oynayacak.

13. Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde Hırvatistan ile Türkiye arasında yapılan maç uzatmalarda 1 -1 berabere bitti. Penaltılarda Türkiye 4-2 üstünlük sağlayınca tur atlayan takım oldu Hırvatistan adına Rakitiç, Modriç ve Petriç penaltı atışlarından yararlanamazken Srna atışı gole çevirdi. Türkiye adına Arda, Semih ve Hamit penaltı atışlarını gole çevirince, 3-1'lik skorla Türkiye, yarı finale kalan takım oldu.



GÜZEL DİŞLİMİZ DE HEYECAN DORUKTAYDI



ÜNAL DİGİTAL MUHAMMED ÜNAL VE EKİBİ TARAFINDAN ÖNCEDEN YAPILAN HAZILIKLAR ve MAÇ SONUNDAKİ KUTLAMALAR
GÖRÜLMEYE DEĞERDİ


Dişli'deki Milli Takımın Galibiyetiyle Ünal Digital'in Önünü dolduran Dişlili fanatikler En büyük Türkiye Başka Büyük Yok, Türkiye Sizinle Gurur Duyuyor ve tekbir sesleriyle yükselen sloganlar atıldı. Kasabamızın cadde ve sokakları arabalarla,kamyonlarla motorize ekiplerle ve patpatların korna sesleriyle inletildi.

Daha sonra Ünal Digital'in Önüne gelen kalabalık Gazi Osman TEKEŞ'İN Sunduğu Müzik ziyafetiyle coştu,halaylar çekildi, çifte telli ve diğer kırık havalarla Miili Takımımızın Galibiyetini Doyasıya Kutladılar.

Bu güzel anları görüntüleyen Süleyman ve Kadir GÜVENİR ikilisi unutulmaz görüntüleri kayda aldılar.Fotoğraf ve Görüntüler Hazırlandıkça Sitemizden verilecektir.

Bu galibiyeti bütün Türk Milleti'ne Tattıran Milli takım teknik heyetine ve özellikle Milli Takım Oyuncularımıza Teşekkür Ediyor.

Bekle Bizi Sıradaki Alamanya Diyoruz.






II. VİDEO ÇEKİMİ



















































Güzel Dişlimizin yanında İstanbul Kaynarca ' da ikamet etmekte olan hemşerilerimiz 03 DIYAD ' da maçı seyrettikten sonra hep beraber kendilerini Kaynarca caddelerine atmışlardır. Kaynarca ' dan maç sonu videosu






Editör : Bulent
dislikasabasi.com