Hasan DAL Amca'nın Haberi Ulusal Haber Ajanslarında Yayınlanmaya Başlandı



Kasabamızın sevilen Sarrafı Hasan DAL Amca'nın Menfur bir cinayete kurban gitmesi nedeniyle,bir çok Ulusal Haber Ajanslarını da harekete geçirdi.

Konuyla ilgili ilk görüntüler,sitemizle irtibata geçen İhlas Haber Ajansı,Doğan Haber Ajansı,Cihan Haber Ajansı'na elimizde bulunan fotoğraflar servis edilerek ilgili ajanslarında, gazetelerde ve diğer internet haberlerinde görülmeye başlandı.

Bu gün sitemizle irtibata geçerek çekim isteklerini ileten diğer haber ajansları kasabamıza gelmeye başladılar.

İlk TV Haber Çekimleri Afyon İhlas Haber Ajansı Muhabiri Sayın Mustafa DEMİRAY ve ekibi tarafından olay yerinde,Bolvadin'de ve Dişli'de ailesiyle yaptıkları röportajları tamamlayarak , kasabamızdan ayrılmış olup,Tüm Ulusal Haber Ajanslarına servisi tamamlanarak,akşam saatlerinden itibaren çekilen canlı görüntülerin;
Tüm TV kanallarının Ana Haberlerinde izlenebileceği sitemize bildirilmiştir.









MERHUM HASAN DAL AMCA'NIN NAAŞININ BOLVADİN CUMHURİYET SAVCILIĞI TARAFINDAN AİLESİNE TESLİM TARİHİ NETLEŞMEDİĞİNDEN CENAZENİN NE ZAMAN KALDIRILACAĞI NETLEŞTİKTEN SONRA ;SİTEMİZDEN TEKRAR GÜNCELLENEREK BİLDİRİLECEKTİR.

AYRICA SİTEMİZLE DAHA ÖNCE İRTİBATA GEÇEN YEREL VE ULUSAL BASIN AJANSLARINA DA TELEFON VEYA MAİLLE SİTEMİZ TARAFINDAN MESAJLA MUTLAKA BİLGİLENDİRİLME YAPILACAKTIR.













































Editör : Mustafa
dislikasabasi.com