Dişli'de Ramazan Ayında İftar Çadırından İzlenimler (VİDEOLU)



Kasabamızda Ramazan ayında Merkez DİYAD Derneğimizin öncülüğünde , siz yardımseverlerin de büyük destekleriyle 2.si gerçekleştirilen Ramazan Çadırı uygulamasına ilgi her geçen gün artarak devam edilmektedir.İftar vakti gelmeden evlere yemeklerin dağıtımı gerçekleştiriliyor. ardından İftar Çadırına gelen Dişlili misafirlere, yolculara aynı hızla iftar yemeği ile birlikte yardım severlerin zekat,sadaka ve fitreleri para olarak veya yiyecek olarak (istenilen şekilde) dağıtımlarının yapılması çalışmalarına devam edilmektedir.


Planlı ve koordineli olarak çalışmalar,başta dernek yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu olmak üzere , Mustafa OKUMUŞ Hocamızın büyük gayretleriyle kendisine destek olan, Hacı Şaban TEKEŞ, Hacı Mevlüt AĞILÖNÜ, Hacı Şükrü ARSLAN ve Bülent Hocamızın da destekleriyle birlikte diğer değerli Dişlili kardeşlerimizin, bacılarımızın özverili çalışmalarıyla Kasabamızda Birlik Beraberlik ve Dayanışmayı gerçekleştirilmeye çalışılmaktadır.

Gerek Avrupa'da bulunan kardeşlerimiz gerekse yurt içinde çalışan kardeşlerimizin istekleri doğrultusunda bazen görüntülü haberlerimizi sizlerle buluşturmaya çalışacağımızı belirtiyor,

Sizleri İzlenimlerimizle Başbaşa Bırakıyoruz






































Editör : Mustafa
dislikasabasi.com