Jandarmanın Operasyonu ve Hasan Amcanın Cinayet Zanlılarını Yakalaması




Kuyumcu Hasan Dal Amcanın 'ın soyulduktan sonra otomobilinde yakılarak öldürülmesi olayına karıştıkları iddiasıyla 8 kişi yakalandı.


Afyonkarahisar ve Bolvadin İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, aldıkları istihbarat çalışmaları sonucu Hasan Dal'ın altınlarının çalınması ve öldürülmesi olayına karıştıkları iddiasıyla N. A. (40), E. A. (22), M.A.Y. (22), E. A. (16), O. Y. (17), S. A. (20), A. T. (20) ve K. D.'yi (30) gözaltına aldı. Zanlılar, ifadelerinin ardından adli mercilere sevk edildi.


Olaya karıştıkları belirlenen bazı kişilerin de yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.

Bolvadin ilçesinde kuyumculuk yapan ve Kasabamızda oturan Hasan Dal Amca , 21 gün önce gece otomobiliyle evine dönerken, kendilerini polis memuru olarak tanıtan kişilerce durdurulmuştu. Zanlılar, Kemerkaya beldesindeki Organize Sanayi Bölgesi karşısında kullanılmayan bir yola götürdükleri Hasan Dal'ın yanında bulunan altınları aldıktan sonra, içinde bulunduğu otomobili ateşe vermişlerdi.



Hasan Dal Amca, otomobilde yanarak yaşamını yitirmişti. Olayla ilgili gelişmeleri ilk önce sabah saatlerinde görüştüğümüz Afyonkarahisar Anadolu Ajansı Büro Müdürü Sayın Sait KARADUMAN tarafından bildirildi.

Ailesi tarafından operasyonların sürdürüldüğünü haberi operasyonların bitiminde yayınlanması istenmiş, bizde zanlıların Bolvadin Adliyesine getirildiği duyumundan sonra ve ulusal haber ajanslarına geçilmesinden sonra yayınlamayı uygun gördük.




Bu cinayetle ilgili yaptıkları özverili çalışmalarından dolayı DAL Ailesi şu beyanı yayınlamamızı rica ettiler:

Babamızın Katil zanlılarının yakalanmasında ve cinayetin aydınlatılması için canla başla özverili çalışmalarda bulunan ;başta Afyonkarahisar İl jandarma Alay Komutanımıza İstihbarat Ekibine ,İlçemize yeni atanan Bolvadin Cumhuriyet Baş Savcımıza ve Cenazenin defni sırasında Ailemizi yalnız bırakmayarak cinayeti mutlaka aydınlatacakları sözünü vererek bizlere güven veren Bolvadin İlçe Jandarma Bölük Komutanımıza ve ekiplerine , Emniyet Güçlerimize görgü tanığı olarak büyük fedakarlıkla Bolvadin Cumhuriyet Başsavcılığı'na ve Bolvadin İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı'na gelip,robot resimlerin çiziminde yardımcı olan,gördükleri her şüpheli hareketi bildiren Dişlili kardeşlerimize ,

Ailemiz ve acılarımızı paylaşan bütün sevenlerimiz adına şükranlarımızı sunuyor,

İYİKİ VARSINIZ , SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ DİLEKLERİMİZİ İLETİYORUZ

DAL AİLESİ


YAKALANAN SANIKLARIN FOTOĞRAFLARI YASA GEREĞİ GÖZLERİ KAPATILMIŞTIR









Editör : Mustafa
dislikasabasi.com