03 DIYAD ' dan Ramazan Etkinlikleri ve Gurbette Ramazan(Fotoğraflı)


Mübarek Ramazan ' ın sonlarına yaklaştığımız bugünlerde bu mübarek ayı kasabamız dışında İstanbul ' da geçiren hemşerilerimiz 03 DIYAD ' ın (İstanul Dişli Kasabası Yardımlaşma Derneği) organize ettiği Ramazan Organizasyonlarına hem maddi hem manevi olarak katkıda bulunmuşlardır.

03 DIYAD geçen senelerde olduğu gibi bu sene de hemşerilerimizin desteği ile dernek merkezinde kasabamız gençlerine iftar vermekte ve tespit edilen ihtiyaç sahiplerine kumanya yardımı yapmaktadır. Yardımlaşmanın ve dayanışmanın en üst seviyeye ulaştığı bu mübarek günlerde yardımlarını esirgemeyen tüm hemşerilerimizden Allah Razı olsun.

İhtiyaç Sahipleri İçin Hazırlanan Kumanyalar paketlenip Dağıtıma hazırlanırken








Gün boyunca oruçlarını gerek işyerlerinde gerekse mesailerinden dolayı evlerinde tutan İstanbul Kaynarca ve çevresinde oturan hemşerilerimiz ; iftarlar yapıldıktan sonra 03 DIYAD ' da bir araya gelerek günün yorgunluğunu muhabbet ortamında atmaya çalışmaktadır.

Artık geleneksel sayılabilecek dernek merkezinde sahur yapmak , bu senede maharetli eller sayesinde tadına doyulmayacak sofralara ve muhabbet ortamına sahne olmuştur. Hemşerilerimizin biraraya gelerek gösterdikleri bu dayanışma ve kaynaşma görüntüleri birlik olunduğunda neler yapılabileceği ve ne kadar güçlü olunabileceğini bize göstermektedir.

03 DIYAD ' da Yapılan Sahurdan Görüntüler



















İftar sonrası 03 DIYAD ' da bir araya gelen hemşerimizlerimizden görüntüler
























06 Eylül 2008 Tarihinde vefat eden Merhum A.Kadir Gümüş (Şöfor) Amca Eşi Adile Gümüş ' ün İstanbul ' da ikamet eden oğulları Menderes ve Mehmet Ali Gümüş' e 03 DIYAD Yönetim Kurulu Başsağlığı ziyeretinde bulunmuştur. Bu vesile ile Adile Annemizin geride kalan yakınlarına bir kez daha sitemiz ve hemşerilerimiz adına başsağlığı dileriz.





Editör : admin
dislikasabasi.com