Egeliler Birliği Gecesi Hakkında Duyuru


Egeliler Birliği Gecesi Hakkında Duyuru

İstanbul ' da bulunan Afyonlu Hemşerilerimizin kurmuş oldukları derneklerin ( AFSİAD (Afyonlu İş Adamları Derneği) , Afyon’un tarihini ve geçmişini inceleyip bunları bunları hemşerilerimizin bilgisine sunmak için kurulan Afyon Yerel Tarih Araştırma Merkezi(AYTAM), 03 DIYAD (Dişli Kasabası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği), Şuhutlular Derneği, Gebze Afyonlular Derneği, Kartal Afyonlular Derneği, Esenyalı Afyonlular Derneği, Dinarlılar Derneği, Bolvadin Girişim Grubu, Afyon Kale Spor Kulubü ve Yeni Afyonkarahisarlılar Derneği) Mart ayında yaptıkları "Afyonlular Buluşuyor" gecesinin ardından Ege Bölgesi'nde yer alan 8 ilin (Afyonkarahisar, Kütahya, Aydın, Manisa, Muğla , İzmir, Denizli, Uşak) birlikteliği ile kurulan EGEBIR (Egeliler Birliği) 26 Aralık 2008 Cuma Akşam 19:00 ‘ da Beşiktaş Atatürk Kültür Merkezi’nde Egeliler Gecesi düzenliyor. Geceye tüm Egeli hemşerilerimiz davetlidir.

Afyonkarahisar’lılar olarak yukarıda isimleri geçen dernekler AFSIAD öncülüğünde bir araya gelerek gece organizasyonu hakkında görüş alış verişinde bulunmuştur.

03 DIYAD Başkanı Mustafa Kodeş ‘inde katılımda bulunduğu toplantıdan değerli dernek yöneticilerin bir araya gelerek verdikleri resim aşağıda yer almaktadır.


AFSİAD (Afyonlu Sanayici ve İşadamları Derneği) Başkanı: Kamil AY, Genel Sekreter: Seçkin KÖSE, Yönetim Kurulu üyesi: Ali NURDOĞAN, Musa BURSALI, AYTAM (Afyon Yerel Tarih Araştırmaları Merkezi) Kurucusu: Av. Kadir DAYLIK, Eşi Yıldız Hanım, Gebze Afyonlular Derneği Başkanı: Metin SÖYLEMEZ,Bşk.Yrd.: Mehmet TETİK, Şuhutlular Derneği Başkanı: Ahmet KILINÇASLAN, Kartal Afyonlular Derneği Başkanı: Naci BÜYÜR, Yeni Afyonkarahisarlılar Derneği Bşk.Yrd.: İlyas SEÇEN,03 DIYAD Dişli Kasabası Dernek Başkanı: Mustafa KODEŞ

Editör : admin
dislikasabasi.com