AFYONKARAHİSARIMIZIN TARİHİ GÜZELLİKLERİ (FOTOĞRAFLI VİDEOLU)



Güzel ilimiz Afyonkarahisar'ı hepimiz biliriz.Bir çok defa gidip gördük veya gezdik.Sizleri Afyonumuzun tarihi ve manevi dünyamızın güzelliklerine birlikte götürelim istedik.

Geçtiğimiz haftalarda Bolvadin'deki okullarda görevli değerli idarecilerle birlikte gezi düzenledik. Afyonluyuz diyoruz ama Güzel Afyonumuzun bir çok tarihi ve manevi atmosferinden uzak olduğumuzu yaptığımız geziden sonra bir kez daha anladık.

Geçmiştede Almanya'dan isminin söylenmesini istemeyen yardımsever bir kardeşimizin katkılarıyla yavrularımıza Türk Tarihinde önemli bir yere sahip, Kurtuluş savaşımızın geçtiği Afyonkarahisar Kocatepe başta olmak üzere Kütahya Dumlupınar ve çevresindeki tarihi alanlara güzel bir gezi düzenlemiş,geleceğimiz olan yavrularımızın benliğini unutmamaları için özveride bulunmuştuk.

Huzurlarınızda yardımsever kardeşimize bir defa daha duyarlılıklarından ve alçak gönüllülüklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Sizleri Bolvadinimizin değerli okul idarecileriyle yaptığımız Afyonkarahisarımızdan güzel izlenimlerimizle başbaşa bırakıyoruz.

AFYONKARAHİSAR ULU CAMİİ'NDEN İZLENİMLER







AFYONKARAHİSAR MEVLEVİ CAMİİ'NDEN İZLENİMLER
























AFYONKARAHİSAR ULU CAMİİ’DEN İZLENİMLER
































HABERİ HAZIRLAYAN VE SUNAN BÜLENT GÜVENİR




Editör : Bulent
dislikasabasi.com