YURT DIŞINDA VE YURT İÇİNDE DİŞLİLİLER'DEN İZLENİMLER(Foto&Video)



Gerek yurt içi gerekse yurt dışında bulunan Dişlili kardeşlerimizden izlenimlere sitemizde yer vermeye devam ediyoruz.



Geçtiğimiz günlerde kalp spazmı geçirerek Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Mavi Hastane Kardiyoloji Kalp damar Cerrahisi Servisi'nde tedavisine devam edilen Osman Ağa Oğlu Mevlüt UYSAL Ağabeye geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk.

Kendisinin Bu gün 19/01/2009'da sabah saat 09:00'da aynı hastanede Açık kalp ameliyatı olacağı bilgisini edindik. Morali ve neş'esi her zamanki gibi yerinde ve gayet düzgün olarak gördüğümüz Mevlüt UYSAL Ağabeyimizin bu gün 19/01/2009'da yapılacak Açık kalp Ameliyatının başarılı şekilde yapılıp,sağlıklı olarak aramıza dönmesini Cenab-ı Allah'tan diler ,sizleri izlenimlerimizle başbaşa bırakıyoruz.

MEVLÜT UYSAL AĞABEYİN VİDEO GÖRÜNTÜLERİ





















Sitemizin aktif ziyaretçilerden olan ve sürekli vatan özlemlerini güzel yorumlarıyla ve gönderdikleri güzel fotoğraflarla dile getiren Vural ve Mehmet YURDUSEV Ailesinin bize ilettikleri Almanya Frankfurt'ta aile izlenimleri ve Berlin'de ' Bu yıl Hac görevini ifa eden Cılkoğlu Abdil GÜMÜŞ Ağabey'in Hac dönüşü Havaanı izlenimlerini Vural YURDUSEV kardeşimizin gönderdikleri diğer güzel karelerle birlikte sizlerle paylaşmak istedik.

Hac görevini ifa eden Cılkoğlu Abdil GÜMÜŞ Ağabey Ailesinin Allah Haclarını kabul etsin dileklerimizi iletiyoruz.




























Editör : Bulent
dislikasabasi.com