Mehmed Akif ERSOY'un En Güzel Yönlerini Her Türk'ün İzlemesini Tavsiye Ediyoruz!



Bolvadin İlçemiz Müftülüğü tarafından Mehmed Akif ERSOY'un vefatının 73. yılı dolayısıyla konferans düzenlendi.

Program kültür sitesinde pazar günü saat 19:00'da yapıldı. Programa ilçe Jandarma Bölük Komutanı Sayın Durmuş YÖNDEM , İl Müftüsü İlhami KEMALOĞLU, İlçemiz Müftüsü Sayın Hüseyin Erdoğan,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Sayın Bekir Sıtkı ÖZAYDIN ve Derviş ÖZÇAL ile çok sayıda seçkin misafirlerin katıldığı konferansta,genç-yaşlı , kadın-erkek katıldığı gözlendi.
İstiklal Marşımızın yazarı merhum Mehmet Akif ERSOY'a bir vefa örneği gösterildi.



Türkiyemizin seçkin gazeteci yazarlarından Sayın Vehbi VAKKASOĞLU'nun güzel anlatımıyla Akif ERSOY her yönüyle tanıtımı yapıldı.

Her Türk Evladının ve bireylerin Mehmet Akif ERSOY'un anlatıldığı konferans videolarını izlemelerini tavsiye ediyor.

Yaptıkları bu güzel ve anlamlı etkinliklerinden dolayı başta; İlçemiz Müftüsü Sayın Hüseyin Erdoğan'ı ve Müftüğümüz çalışanlarını tebrik ediyoruz.



sizleri Güzel Ve Anlamlı İzlenimlerimizle Başbaşa Bırakıyoruz.


TÜM GÖRÜNTÜLER EĞİTİMCİ BÜLENT GÜVENİR TARAFINDAN ÇEKİLMİŞ, DÜZENLEMELERİ KENDİSİ TARAFINDAN YAPILARAK ,HER TÜRK'ÜN GÖNLÜNDE VATAN SEVGİSİNİN NE ANLAMA GELDİĞİ BİLİNCİNİN KAZANDIRILMASI VE TARİHİMİZDE ÖNEMLİ YERE SAHİP,BİR AHLAK VE KAREKTER ABİDESİ MİLLİ ŞAİRİMİZ MERHUM MEHMET AKİF ERSOY'U YETİŞKİN VE GENÇ BEYİNLERE HATIRLATMAK AMACIYLA HAZIRLANARAK İZLENİMİNİZE SUNULMUŞTUR.

SAYGILARIMLA

BÜLENT GÜVENİR
EĞİTİMCİ




I. VİDEO




II. VİDEO





III. VİDEO



IV. VİDEO




V. VİDEO





VI. VİDEO






VII. VİDEO





Editör : Bulent
dislikasabasi.com