89/1 TERTİP ASKER UŞAKLARININ VEDA GECESİ YAPILDI (FOTO&VİDEO)




Kasabamız 89/1 Tertip Asker Uşakları'nın Veda Gecesi 15 Şubat 2009 Tarihinde kasabamız Aydın Düğün Salonu'nda büyük katılımla Program Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ,silah ardaşlarının ve ebediyete göçmüç şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın söylenmesiyle başlandı.Asker Uşakları Veda Gecesi ne Bolvadin İlçe Jandarma Bölük Komutanı, Bolvadin Askerlik Şubesi Başkanı, Dişli Belediye Başkanı Abdil UYSAL, MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa KARAKOÇ , Saadet Partisi Belediye başkan Adayı Ali İhsan ÇELİK, mahalle muhtarlarımızın yanı sıra asker uşaklarımızın aileleri, kasabamızdan kalabalık bir izleyicinin katılımlarıyla coşkulu ve kardeşlik havası içerisinde başlandı.

Program her zaman olduğu gibi bu defa da Bünyamin OLAŞ tarafından başarıyla sunuldu. Asker Uşaklarımız aralarında yaptıkları görev paylaşımıyla yaptıkları yiyecek satışları, esnaflardan hediye olarak alınan eşyaların Asker Uşaklarımıza katkı amacıyla dağıtılan numaralı meyve sularını ücret ödeyerek aldılar.

Alınan hediye numaralarından çekiliş sonra kazanan tahlilere bir birinden güzel değerli hediyeler dağıtıldı. Bazı ilginç elektronik eşyaların yanı sıra küçükbaş hayvanların ve kümes hayvanlarının açık arttırma usulü fazla artıranlar tarafından alınarak Asker Uşaklarımıza destek sağladılar.
Dışarıda lapa lapa yağan karlı günde Aydın Düğün salonu'nu dolduran izleyiciler sıcak ortamda asker uşaklarımızın sundukları güzel program akışını ilgiyle izlediler.

Asker Uşaklarının Veda Gecesinden İzlenimlerimiz

VEDA GECESİ VİDEO GÖRÜNTÜLERİ



ANİMASYON VİDEOSU



















































































DİĞER GÖRÜNTÜLER HAZIRLANDIKÇA EKLENECEKTİR

Editör : Bulent
dislikasabasi.com