Özburun Barajı Resmi Törenle Açıldı (Video Ekleniyor)



2007 Yılı yazında O zaman DSİ Genel Müdürü olan Bakanımız Sayın Veysel EROĞLU tarafından temelinin atılmasından sonra Bakanımızın talimatlarıyla belirlenen süresi içerisinde yapımı 1 yıllık kısa bir sürede tamamlanarak su tutulmaya başlanılan Özburun Barajı'nın Resmi açılışı başta Bolvadin Kaymakamımız Yunus Fatih KADİROĞLU'nun,Özburun Belediye Başkanı Sayın Asım KIZILASLAN'ın,Dişli Belediye başkanı Abdil UYSAL'ın,Bolvadin İlçesi Mülki ve İdari Amirlerinin,DSİ Isparta Bölge Müdürlüğü Görevlilerinden Ahmet ÜNAL Kardeşimizin ve diğer görevlilerin,Dişli ve Özburun'daki İlk ve Orta Dereceli okul idarecileri,öğretmenleri ve her okuldan bir grup öğrenciyle, Özburun ve Dişli halkının büyük ölçüde katılımlarıyla Özburun Barajı alanında,Başbakanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın Afyonkarahisar'dan canlı olarak yayınlanan Toplu Açılış töreniyle açılışı yapıldı.

Açılış alanına izlemek üzere gelenler tepedeki soğuğa ve kara rağmen baraj suyunun tatlı ve görülmeye değer esintisiyle adeta mest oldular. Açılışa katılanlar: Hayrettt... Abovvv gibi yöresel değimlerle hayretlerini ve hayranlıklarını gizleyemedikleri görüldü.

Daha önce de temel atma ve yapım aşamalarını izlenimlerinize sunduğumuz Özburun Barajı'nın Resmi Açılışından Güzel İzlenimlerimizi Sunuyor.

ÖZBURUN VE DİŞLİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN DİLEKLERİMİZİ İLETİYORUZ.



AÇILIŞ TÖRENİ ÖNCESİ I. VİDEO ÇEKİMİ




CANLI YAYINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN AÇILIŞ VE BARAJIN YAKIN ÇEKİM VİDEOSU İLERLEYEN SAATLERDE EKLENECEKTİR.































































BARAJ AÇILIŞ VİDEOLARI TAMAMLANDIKTAN SONRA EKLENECEKTİR.



DİŞLİMİZDE KARLA GELEN GÜZELLİKLERİ İÇEREN DİŞLİ TEPESİ'NDEN BAŞLANILARAK YUKARI MAHALLE'DE VE KASABAMIZDAN DEĞİŞİK KARELERLE DEVAM EDİLEN FOTOĞRAF ÇEKİMLERİ DÜZENLEMELERİ TAMAMLANDIKTAN SONRA EKLENECEKTİR.








Editör : Mustafa
dislikasabasi.com