DİŞLİ'MİZDE ODA GELEĞİNDEN İZLENİMLER GÖCECİLERİN ODA (VİDEOLU)




Güzel Dişlimiz de Oda geleneklerinin tanıtımına devam ediyoruz. Bu defa durağımız geçmişten günümüze oda geleneğini devam ettiren odalarımızdan birisi olan ''GÖCECİLERİN ODASI'nda oda yarenlerinden İsa SAPMAZ Ağabey ve ve Hicazi MERT Ağabeyin daveti üzerine çekim yaptık.

Gayet neş'eli geçen çekimlerimiz sırasında güzel bir vakit geçirdik. Oda yarenlerinin samimi ve içten sohbetlerine ve akıcı dille anlatımlarıyla çekimimiz daha da renklendi.Göcecilerin Oda yarenlerine gösterdikleri misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu tür çekimleri ancak bulabildiğimiz boş ve uygun zamanlarda olabildiğini anlayışla karşılayacağınıza inanıyoruz.

Bu tür çalışmalarımızı arşivimizin bir köşesinde ilerideki günlerde hatırlamak üzere saklamayı da unutmuyoruz.

Bu tür çalışmaları keşke daha önceki yıllarda aramızdan ayrılan büyüklerimizle de olsaydı diye düşünmüyor değiliz. Bu tür çalışmalar zor-zahmetli ve maddi ve manevi özveri gerektirdiğinden ancak onca iş arasında bu kadar olabildiğini siz ziyaretçilerimizin anlayışla karşılayacağını ümit ediyoruz.

Siz değerli Dişlili Hemşehrilerimizle ve kıymetli sitemiz ziyaretçilerimizle bundan sonraki günlerde daha güzel ve anlamlı çalışmalarda buluşmak ümidiyle hepinize saygılarımızı sunuyor,

Sizleri İzlenimlerimizle Başbaşa Bırakıyoruz.

Bülent GÜVENİR
Eğitimci

I. VİDEO ÇEKİMİ



II. VİDEO ÇEKİMİ




III. VİDEO ÇEKİMİ




GÖCECİLERİN ODASINDAKİ DİĞER ÇEKİMLER HAZIR OLDUKÇA EKLENECEKTİR






Editör : Bulent
dislikasabasi.com