03 DIYAD 3.OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI (Fotoğraflı)


03 DIYAD 3.OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

Dişli Kasabası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği( 03 DIYAD ) ' nin 3. Olağan Genel Kurulu dernek merkezinde 01.03.2009 (Pazar) tarihinde üyelerimizin ve hemşerilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

Saat 13:00 ' de başlayan Genel Kurul, dernek başkanı Mustafa Kodeş'in geçmiş yönetim adına yaptığı teşekkür konuşması ile başladı. Divan Başkanlığı'na oy çokluğu ile Ahmet Aksoy seçildi. Genel Kurul toplantı gündemine göre ilk sırada yer alan , aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından başladı. Geçmiş yönetim adına Faaliyet Raporu ve Gelir Gider Raporu İbrahim YILDIRIM tarafından, Denetleme Raporu'da Recep Tekeş tarafından okundu ve Genel Kurul' da ibra edildi.

Ardından yeni yönetim kurulu seçimine gidildi ve tek aday olarak seçime giren, aşağıda yer alan Yönetim Kurulu listesi oy çokluğu ile kabül edildi. Yeni oluşan Yönetim Kurulu'na sitemiz ve hemşerilerimiz adına canı gönülden başarılar dileriz, inşaallah Dişli'mizin sesini daha gür çıkaracaklar ve bugüne kadar gösterdikleri birlik ve beraberliği bundan sonrada daha da ileri götürerek devam ettirecekler.

Genel Kurul Sonucunda Seçilen Yeni Yönetim Kurulu

1-MUSTAFA KODEŞ
2-MEHMET ALİ ÖZKARAN (OSMAN OĞLU)
3-MUHARREM AĞILÖNÜ
4-SAVAŞ UYAR
5-İBRAHİM YILDIRIM
6-AHMET SAPMAZ (BEKİR OĞLU)
7-İLYAS BÖCEK
8-ABDULLAH SOLMAZ
9-CEYLAN BAKAR
10-HALİT PAMUKÇU
11-RECEP TEKEŞ
12-MUAMMER AKSOY
13-COŞKUN UYSAL
14-İLYAS ÖZKARAN
15-İSMAİL KANDEMİR
16-ABDULLAH MERT

DANIŞMA KURULU

1-MEHMET ALİ ÖZKARAN (AHMETOĞLU)
2-KADİR SOLMAZ


03 DIYAD 3.Olan Genel Kurulu'ndan görüntüler ile sizleri başbaşa bırakıyoruz.

Fotoğrafların çekilmesinde emeği geçen Halil Tekeş' e teşekkür ederiz.






























Editör : mehmetsapmaz
dislikasabasi.com