GÜZEL DİŞLİMİZ'DEN KARLA GELEN GÜZELLİKLER VE HASTALARIMIZ (VİDEO ANİMASYON)



Geçtiğimiz günlerde kasabamıza yağan karla gelen güzellikleri görüntülemiş ancak internet ortamına hazır hale getirilerek yüklenilmesi istemeyerek te olsa gecikmişti.

Özellikle gurbetteki izleyicilerimiz duygularına hitap etmek amacıyla duygusal müzikler eşliğinde sunulmuştur.

Bu defa bulunduğumuz yerden hareket ederek Kasabamızın Dişli Tepesi ve Yukarı Mahalle'de çekimleri yaptık. Bu çekimlerin düzenleme çalışmalarını ancak gece yapmaya çalıştığımızdan fotoğrafların üzerinde bazı yazıları yazamadığımızın farkına geç varabiliyoruz. Bu nedenle anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyoruz.


Gelecek günlerde kasabamızın değişik mahallelerinde çekimleri gerçekleştirerek biraz olsun memleket özlemini hafifletmek amacıyla sitemizde yansıtmaya çalışacağız. Bu vesile ile gurbette Dişli Özlemiyle dolu hemşehrilerimize Güzel Dişlimiz'den Kucak Dolusu Selam ve Saygılarımızı Sunuyoruz.















Bir süre önce kalp rahatsızlı nedeniyle Afyonkarahisar Hospital (Kırmızı Hastane) Hastanesi Kardiyoloji Servisinde başarılı bir Açık kalp Ameliyatı olan Hacı Arife AĞILÖNÜ Ablanın sağlığının iyiye gittini öğrendik.

Kasabamız Merkez DİYAD Derneği Yönetim Kurulu başkanı Hacer OKUMUŞ ve Fadime TEKEŞ kardeşimiz Hacı Arife ablayı ziyaret ettiler. Mustafa OKUMUŞ Hocamızın Doktorlarından aldığı bilgiye göre Hacı Arife Ablanın sağlık durumunun gayet iyi olduğunu,başarılı bir ameliyat gerçekleştirildiği bilgisini edindik.

Bizlerde sitemiz ve tüm Ziyaretçilerimiz adına Allah'tan Acil Şifalar Diler ; Oğlu Celalettin AĞILÖNÜ kadeşimize ve kızlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.


















Editör : Bulent
dislikasabasi.com