25 Nisan 2024 Perşembe
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(20/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 DİŞLİ'DE MAZİYE YOLCULUK ÖĞRETMENLERİMİZİ ŞÜKRANLA ANIYORUZ (SON FOTO EKLENDİ)
DİŞLİ'DE MAZİYE YOLCULUK ÖĞRETMENLERİMİZİ ŞÜKRANLA ANIYORUZ (SON FOTO EKLENDİ)


DİŞLİ'DE MAZİYE YOLCULUKTA , DİŞLİ ORTAOKULU ANILARI

Dişli Kasabamızda 1970 yılları başlarında kasabamızda öğretmenlik yapan Ruhi ÖZYURT Hocamızın kardeşleri ve Mustafa ŞANA Hocamızın Eşleri Nuran Hanımla birlikte o yıllarda arkadaşları olan Emekli Öğretmenlerimizden Hüseyin AYDIN ve eşleri Nesibe AYDIN Hoca Hanım,Mustafa OKUMUŞ Hocamız,Emekli Polis Mustafa GÜMÜŞ ve eşleri İkramiye GÜMÜŞ, Emekli memurlardan Mehmet SOLMAZ ve eşleri Elveda SOLMAZ ile anneleri Fadime CEYLAN teyzemizle bir araya gelerek Dişli'de 35 yıllık geçmiş anıları konuştuk.

Gayet akıcı ve samimi ortamda gerçekleştirdiğimiz sohbet çekimlerini sizlerle paylaşmak istedik. çekimler esnasında Mustafa ŞANA Hocamızın Eşleri Nuran ŞANA Hanımefendi bu vesile ile Tüm Dişlililer'e bizlerin vasıtasıyla selamlarını iletmemizi rica etmişlerdir.

Ayrıca bu çekimler için bizlere kapılarını açma zahmeti göstererek ikramlarda bulunmak suretiye çekimlerin gerçekleştirilmesinde büyük özveri ve misafirperverlik örneği gösteren ; Mustafa OKUMUŞ Hocamıza ve Eşleri Dişli Merkez Diyad Başkanı Hacer OKUMUŞ kardeşimize teşekkür ederiz.


Sizleri İzlenimlerimizle Başbaşa Bırakıyoruz.





VİDEOLARIN İLK İZLENİMİNDE TAKILMALAR OLACAĞINDAN DİĞER VİDEOYU BAŞLATIP TEKRAR DURDURUNUZ (PAUSE YAPINIZ)

2. İZLEMEDE TAKILMA OLMAYACAKTIR.



DİŞLİ'DE MAZİYE YOLCULUK 2008 1



DİŞLİ'DE MAZİYE YOLCULUK 2008 02



DİŞLİ'DE MAZİYE YOLCULUK 2008 3



DİŞLİ'DE MAZİYE YOLCULUK 2008 4




Daha Önceden Hazırlamış Olduğumuz Dişli'de Maziden Anılar Video Gösterimizi Sunduk.Bu Video Gösterimini Bu Vesile İle Öğretmenler Günü Anısına Yayına Soktuk.Kasabamız Öğrencilerine Öğretmenlik Yaparak Hizmet Etme Şerefinde Bulunan Bütün Öğretmenlerimizi Saygıyla Anar,Hayatta Olan Öğretmenlerimize Sağlıklı Ömürler ,Aramızdan Ayrılan Öğretmenlerimize Allah'tan Rahmet Dileklerimizi İletir,Geride kalan Eşlerine Çocuklarına ve Tüm Ailesine Sitemiz ve Tüm Dişlililer Adına Selam ve Sevgilerimizi Sunarız

www.dislikasabasi.com

Ekibi Adına

DİŞLİLİ BÜLENT ÖĞRETMEN





TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLARIZ

2007 yılında Dişli Belediye Başkanı Abdil UYSAL öncülüğünde ve kasabamızdaki çalışan ve emekli olan tüm öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirilen, yemekli Öğretmenler Gününde, (Osman AYDIN Hocamız vefat etmeden önce) öğretmenlerimiz anısına hazırlamış olduğumuz ve Fotoğraf animasyonunu da sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Elimizde fazla fotoğraf olmadığından ancak bu kadarıyla yetinmek zorunda kaldık.

Ancak başta Ruhi ÖZYURT,Mustafa ŞANA, Seyfettin AKSOY, Mesut AKSOY ve diğer emekleri geçen öğretmenlerimizin fotoğrafları elimize geçtiği takdirde animasyonumuzu yeniden oluşturarak izleniminize sunmak istiyoruz.

Sizlerden ricamız önce 05443293615 numaralı telefonumuza haber ederek, bulentguvenir5@hotmail.com e-mail adresimize gönderilmesidir.

Tanımadığımız ve haber edilmeyen e-mailler , daha önce de yaşadığımız virüs saldırısı nedeniyle açamayacağımızı üzülerek belirtmek isteriz.



Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü Kutlarız


DİŞLİ'YE EMEK VEREN ÖĞRETMENLERİMİZ 2007


BOLVADİN'DE ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMALARI VE ÖĞRETMENLER GECESİNDEN İZLENİMLER


































Son Güncelleme :  01/12/2009 Saat 11:36:15 Bu Haber  9787 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Ahmet ÜNAL      Tarih : 24/11/2009 00:00:00
   

11/04/2006
Mesaj Bilgisi
192

Başarılı Üye
 
Bu sayfada yazılan yorumlar yetersiz, zira o dönemde en az yüz öğrenci vardır bugün bulunduğumuz yerlere gelmemizde, hem bizlere verdiği eğitimlerle hemde sopalarla, benim bu iki hocamızdan yediğim sopa halepten şama varır, bir benim değil şu sohbete katılanlarda dahil buna, bu sopalar olmasaydı bizler hizaya gelmeyecektik herhalde, Nurhan ablaya, Ruhi hocama ve Mustafa Şana hocama buradan şükranlarımı sunuyorum. Bülent hocam, ruhi ve şana hocalarımızın telefonlarını temin et seni arayacağım.

     
     
 Yorumlayan : Bülent GÜVENİR      Tarih : 24/11/2009 00:00:00
   
Dişli'den
15/07/2005
Mesaj Bilgisi
294

V.I.P. Üye
 
Değerli Mustafa ŞANA Öğretmenimizin evlatları Umut Kardeşimiz , sizi göremesekte inanın geçmişimizde önemli yere sahip öğretmenimizin parçası olarak Tüm Dişlililer adına bağrımıza basıyoruz ve aramıza hoş geldin diyoruz. Fedakar insanlar geçmişlerinde güzel izler bırakarak geleceğe yön verirler. Gönlümüzde de hep bu sevda yer etmiş ve etmeye de devam edecekdir. Dinimizde de bir güzellik ve iyilik karşısında onu takdir etmek veya teşekkür etmek yüce makamı da memnun etmektir buyurulur. Siz ve Sizler Gibi Her Güzel Hareketi ve İyiliği Takdir Eden Düşünenler de Takdir Edilmenin En Güzeline Layıktır. ...Ne Mutlu Bu Güzel Vatanın Evlatlarına... Her Şeyin En Güzelini Veren ve Verme Gayreti İçerisindeki Tüm Öğretmenlerimize...Saygılarımla...

     
     
 Yorumlayan : ZÜLKARNI Pamukcu.!      Tarih : 23/11/2009 00:00:00
   
ALMANYA
02/09/2006
Mesaj Bilgisi
39

Yeni Üye
 
Sayin Bülent hocam eline diline saglik ve gercekten güzel bir sohbet olmus tessekür ederim.Yalniz senden ricam Ruhi Hocanin zonguldak caycuma,li oldugunu sohbetinizde ögrendim bana varsa adresini e.mail ile gönderirseniz sevinirim.Benim ögretmenim degildi ama o zamanlarda gercekten saygi duydugum bir ögretmendi saygilar.

     
     
 Yorumlayan : umut şana      Tarih : 23/11/2009 00:00:00
   
izmir
23/11/2009
Mesaj Bilgisi
1

Yeni Üye
 
SAYIN BÜLENT HOCAM ELİNİZE DİLİNİZE SAĞLIK. ÇOK GÜZEL ÇOK DOĞAL BİR SOHBETİ BİZLERLE PAYLAŞMIŞSINIZ. ARADAN YILLAR GEÇMESİNE RAĞMEN DOSTLUKLARIN ESKİMEDİĞİNİ BİZE GÖZTERDİNİZ. VEFA KAVRAMININ İÇİNİN BOŞALDIĞI GÜNÜMÜZDE YILLAR ÖNCE KURULAN BAĞLARIN HALA AYNEN DEVAM ETTİĞİNİ GÖRMEK ÇOK HOŞUMA GİTTİ. SEVGİLİ ANNEMDEN O DÖNEM DİŞLİ'' DE YAŞADIKLARINI BİR KEZ DAHA DİNLEMEK TE GÜZELDİ. HERŞEYİN TİCARİLEŞTİĞİ GÜNÜMÜZDE BÖYLE GÜZEL BİR SİTE HAZIRLADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

     
     
 Yorumlayan : bekir özcan      Tarih : 22/11/2009 00:00:00
   
muğla /marmaris
06/06/2009
Mesaj Bilgisi
25

Yeni Üye
 
çok saygı duyduğum öğretmenlerim(hocalarım)hacı anem,elveda teyzem,mehmet eniştem,ilkokul öğretmenim nesibe aydın ve eşlerihüseyin hocama mazideki geçmiş anılarını sitemiz aracılığıyla bizlerle paşlaşıp geçmişten bu günümüze kadar gelen dişlinin gelenek ve ğöreneklerin ,hala kasabamızda sevgi vesaygınınvar oldugunu anlattıgınız için teşekür ederim birkezdaha anladıkki dişlimiz de dosluk arkadaşlık,kardeşligin yılar geçsede yaşandığını sizler bir arayagelerek birkez daha götermiş oldunuz.hepinize sevgi selamlarımı sunar öğretmenim ve sayın hocalarımın öğretmenler gününü kutlarım B ÖZCAN .

     
Toplam 3 sayfada 123

Habere Yapılmış Toplam 25 Yorum Bulunmakta