DİŞLİ'DE MAZİYE YOLCULUK ÖĞRETMENLERİMİZİ ŞÜKRANLA ANIYORUZ (SON FOTO EKLENDİ)


DİŞLİ'DE MAZİYE YOLCULUKTA , DİŞLİ ORTAOKULU ANILARI

Dişli Kasabamızda 1970 yılları başlarında kasabamızda öğretmenlik yapan Ruhi ÖZYURT Hocamızın kardeşleri ve Mustafa ŞANA Hocamızın Eşleri Nuran Hanımla birlikte o yıllarda arkadaşları olan Emekli Öğretmenlerimizden Hüseyin AYDIN ve eşleri Nesibe AYDIN Hoca Hanım,Mustafa OKUMUŞ Hocamız,Emekli Polis Mustafa GÜMÜŞ ve eşleri İkramiye GÜMÜŞ, Emekli memurlardan Mehmet SOLMAZ ve eşleri Elveda SOLMAZ ile anneleri Fadime CEYLAN teyzemizle bir araya gelerek Dişli'de 35 yıllık geçmiş anıları konuştuk.

Gayet akıcı ve samimi ortamda gerçekleştirdiğimiz sohbet çekimlerini sizlerle paylaşmak istedik. çekimler esnasında Mustafa ŞANA Hocamızın Eşleri Nuran ŞANA Hanımefendi bu vesile ile Tüm Dişlililer'e bizlerin vasıtasıyla selamlarını iletmemizi rica etmişlerdir.

Ayrıca bu çekimler için bizlere kapılarını açma zahmeti göstererek ikramlarda bulunmak suretiye çekimlerin gerçekleştirilmesinde büyük özveri ve misafirperverlik örneği gösteren ; Mustafa OKUMUŞ Hocamıza ve Eşleri Dişli Merkez Diyad Başkanı Hacer OKUMUŞ kardeşimize teşekkür ederiz.


Sizleri İzlenimlerimizle Başbaşa Bırakıyoruz.





VİDEOLARIN İLK İZLENİMİNDE TAKILMALAR OLACAĞINDAN DİĞER VİDEOYU BAŞLATIP TEKRAR DURDURUNUZ (PAUSE YAPINIZ)

2. İZLEMEDE TAKILMA OLMAYACAKTIR.



DİŞLİ'DE MAZİYE YOLCULUK 2008 1



DİŞLİ'DE MAZİYE YOLCULUK 2008 02



DİŞLİ'DE MAZİYE YOLCULUK 2008 3



DİŞLİ'DE MAZİYE YOLCULUK 2008 4




Daha Önceden Hazırlamış Olduğumuz Dişli'de Maziden Anılar Video Gösterimizi Sunduk.Bu Video Gösterimini Bu Vesile İle Öğretmenler Günü Anısına Yayına Soktuk.Kasabamız Öğrencilerine Öğretmenlik Yaparak Hizmet Etme Şerefinde Bulunan Bütün Öğretmenlerimizi Saygıyla Anar,Hayatta Olan Öğretmenlerimize Sağlıklı Ömürler ,Aramızdan Ayrılan Öğretmenlerimize Allah'tan Rahmet Dileklerimizi İletir,Geride kalan Eşlerine Çocuklarına ve Tüm Ailesine Sitemiz ve Tüm Dişlililer Adına Selam ve Sevgilerimizi Sunarız

www.dislikasabasi.com

Ekibi Adına

DİŞLİLİ BÜLENT ÖĞRETMEN





TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLARIZ

2007 yılında Dişli Belediye Başkanı Abdil UYSAL öncülüğünde ve kasabamızdaki çalışan ve emekli olan tüm öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirilen, yemekli Öğretmenler Gününde, (Osman AYDIN Hocamız vefat etmeden önce) öğretmenlerimiz anısına hazırlamış olduğumuz ve Fotoğraf animasyonunu da sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Elimizde fazla fotoğraf olmadığından ancak bu kadarıyla yetinmek zorunda kaldık.

Ancak başta Ruhi ÖZYURT,Mustafa ŞANA, Seyfettin AKSOY, Mesut AKSOY ve diğer emekleri geçen öğretmenlerimizin fotoğrafları elimize geçtiği takdirde animasyonumuzu yeniden oluşturarak izleniminize sunmak istiyoruz.

Sizlerden ricamız önce 05443293615 numaralı telefonumuza haber ederek, bulentguvenir5@hotmail.com e-mail adresimize gönderilmesidir.

Tanımadığımız ve haber edilmeyen e-mailler , daha önce de yaşadığımız virüs saldırısı nedeniyle açamayacağımızı üzülerek belirtmek isteriz.



Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü Kutlarız


DİŞLİ'YE EMEK VEREN ÖĞRETMENLERİMİZ 2007


BOLVADİN'DE ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMALARI VE ÖĞRETMENLER GECESİNDEN İZLENİMLER


































Editör : Bulent
dislikasabasi.com