GÜZEL DİŞLİMİZ'DEN RENKLİ İZLENİMLER (YENİ VİDEO-FOTO EKLENDİ)





Azzelinin Mevlüt SÖNMEZ Dayıdan kendisine özgü memleket havalarını sizlerle paylaşmak istedik.Bizlere bu güzel izlenimi sunduğu için Azzelinin Mevlüt SÖNMEZ Dayımıza teşekkür ediyor,kendisine sağlıklı ve huzurlu günler diliyoruz.


DİŞLİLİ AŞIK AZZELİNİN MEVLÜT DAYI HATIRASI 05/04/2010




Kasabamız Fatih Mahallesi Muhtarı aynı zamanda Toprak Su Kooperatifi Yönetim Kurulu başkanı Ahmet KANDEMİR kardeşimizle yaptığımız ilginç söyleşiyi de sizlerle paylaşmak istedik.






DİŞLİLİ TOPRAK SU KOOPERATİF BAŞKANI AHMET KANDEMİR'LE SOHBETİMİZ 05/04/2010








Dişlimizin büyük bölümünün değişik çam fidanlarıyla bezenmesinde dönemin Belediye başkanı Ata GÜVENİR'in yanı sıra henüz 2-3 yıllık görevli olarak Ormancı İbrahim KARA kardeşimizin de emeğini göz ardı etmemek lazım. Bu güzelim geniş alanın ağaçlandırılmasında katkısı bulunan tüm kamu görevlilerine Güzel Dişlimiz adına bir kez daha teşekkür ediyoruz.


DİŞLİ'DE KISA GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE AĞAÇLANDIRILAN ALANLAR 05/04/2010





DİŞLİ'NİN RENKLİ SİMALARINDAN AYŞE ŞİŞİK ANNE İLE SOHBETİMİZ 08/04/2010


































































AVRUPA'DAN AĞAÇLANDIRMA SEFERBERLİĞİ'NE KATKIDA BULUNMAK İSTEYEN KARDEŞLERİMİZE KOLAYLIK OLMASI VE GÖNDERİLECEK BAĞIŞLARDAN DAHA DÜŞÜK HAVALE MASFAFI ALAN HER HANGİ BİR BANKA ADINI YARDIMSEVERLERİMİZ bulentguvenir5@hotmail.com ADRESİMİZE YAZDIKLARI TAKDİRDE , DERNEK YÖNETİCİLERİNE BU DURUM İLETİLECEKTİR.

GÜZEL BİR DİŞLİ İÇİN ÇARPAN YÜREKLERDEN ABDULLAH ÖZDEMİR VE DİĞER YARDIMSEVER KARDEŞLERİMİZİN DİKKATİNE SUNULUR



Editör : Bulent
dislikasabasi.com