SİGARAYI BIRAKMA KAMPANYASINDAN VE CAMİİ ÖNÜNDEN RENKLİ İZLENİMLER (VİDEO)





KASABAMIZDA SİGARAYI BIRAKMA KAMPANYASI HERKESİMDEN SAMİMİ DESTEKLE DEVAM EDİYOR.



Çağımızın vebası ve KÖTÜ İLLETİ diye adlandırdığımız Sigara nedeniyle genç yaşta hastalığa yakalanmalar ve ardından genç yaşta ölümlerin olması , TÜRK MİLLETİNİN EN VERİMLİ YILLARINDA eriyerek yok olma noktasına getirmesi nedeniyle, beklenen duyarlılığın giderek arttığını gözlemledik.

Hep birlikte yek vücut olarak gerek biz eğitimciler gerekse sağlık görevlileriyle el ele verdiğimiz sigarayı bıraktırma kampanyasında olumlu neticeleri sevinerek almaya devam ediyoruz.

Tarafımıza gerek sözlü gerekse çağımızın iletişim araçlarıyla e-mail ve telefonla gelen güzel duyumlardan gelecekte güzel bir toplum- sağlıklı bir toplum oluşturma adına
sevinç ve gurur duymamak elde değil.

34 yıl gibi uzun yıllar çocukluktan gençlik evresine geçtiği çağdan bu tarafa sigara illetine yakalanıpta bütün sigara tiryakilerine örnek bir irade göstererek sigara denilen illetin kendi vücudunda kendi elleriyle bile bile tahribat yapmasına dur diyen SÜLEYMAN ÇAKIL kardeşimiz ve bu örnek adımı gerçekleştirme sözünü aldığımız hepimizin tanıdığı kasabamız esnaflarından Mehmet Ali BAKAR kardeşimizin sözünün yer aldığı videoyu sunuyoruz.



Daha sonra kasabamızın kalbi sayılan Cami Önünde bir kahvehane önünde masalarına misafir olduğumuz kasabamız yaşlılarından Barabarı Amca , Yedi Aylık Bekir Amca , Akilinin Kötü Diye tanıdığımız Recep ÇINAR Amcamızla yaptığımız kısa sohbetten renkli izlenimleri sunacağız.



Camii Önü Sohbet Görüntülerinde Bazı Düzenlemeler Zaman Aldığından İlerleyen Saatlerde Bu video da Gecikmeli Olarak Gece Geç Saatlerde İzlenimize Sunulabilmiştir.


DİŞLİ'DE CAMİ ÖNÜ SOHBETLERİ -1 18 NİSAN 2010



DİŞLİ'DE CAMİ ÖNÜ SOHBETLERİ -2 18 NİSAN 2010



DİŞLİ'DE DAHA SAĞLIKLI VE SİGARASIZ GELECEK İÇİN EL ELE KAMPANYASI-1 18/04/2010


















BEN SİGARAYI BIRAKTIM VEYA BIRAKACAĞIM SÖZÜNÜ VEREN BÜYÜK-KÜÇÜK BÜTÜN KARDEŞLERİMİZİN İSİMLERİNİ bulentguvenir5@hotmail.com veya mustafaokumus2@hotmail.com ADRESİNE BİLDİRMELERİ HALİNDE SİTEMİZDE DAHA SONRA YAYINLANACAKTIR.

GEREKTİĞİNDE RÖPORTAJDA YAPILACAKTIR.




SAĞLIKLI VE SİGARASIZ BİR GELECEK İÇİN ADIM ATMAYA VAR MISINIZ ?

VARSANIZ BU GÜZEL ADIMINIZI BİZLERLE VE SİZİ SEVENLERLE PAYLAŞIR MISINIZ ?



Editör : Bulent
dislikasabasi.com