DİŞLİ MOTORLU TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ YENİ YÖNETİM KURULUNU SEÇTİ




S.S. 76 Nolu Dişli Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi yönetim kurulu seçimi 13 Haziran 2010 Pazar günü saat 14.00 de minübüsçü arkadaşların ve muhasebeci Hikmet Akbaba, Uğur Esmer, Ebubekir Arpa ve Hükümet Komiseri Ömer Yıldırım Beylerin katılımıyla Dişli'mizin tarihi ceviz ağacının altındaki rahmetli Yusuf gümüş'ün kahvede yapıldı.Bilindiği gibi kooperatifimiz 2009 yılının aralık ayında kuruldu. Tüzük gereği altı ay içinde seçim yapılması gerekiyordu.


Seçimde iki aday yarıştı. İlyas Böcek ve Mevlüt Şen. Yapılan oylama sonucu Kurucu Başkan İlyas BÖCEK oyların çoğunluğunu alarak tekrar başkanlığa seçildi. Başkan Yardımcılığına Ahmet MERT, Muhasebe İşlerine Adem ÖZ, Denetim Kuruluna Levent KAHRAMAN ve Halil AĞILÖNÜ görevlendirildi. Yeni seçilen yönetim kurulu bu görevi 3 yıl boyunca sürdürecek.


Yönetim Kurulu olarak kısır çekişmelerden ve politikadan uzak, tarafsız ve ilkeli bir şekilde kasaba halkına en iyi şekilde nasıl hizmet edebiliriz anlayışıyla çalışmalar yapmak, halkımızdan gelecek öneri ve şikayetleri değerlendirmek, ön görülen öneriler uygunsa uygulamak. Şikayet durumunda tüzük gereği şikayetleri değerlendirip ceza uygulanması gerekiyorsa ceza, uyarılacaksa uyarı verilerek hizmete devam edilecektir. Ayrıca sırasında gelmeyen, saatinde kalkış yapmayan minübüs sahiplerine para cezası verilerek minübüsçü arkadaşlar disipline edilecek.


























Editör : Mustafa
dislikasabasi.com