SEVGİLİ ÖĞRETMENLERİMİZDEN ÖĞRENCİLERİNE SELAM VAR ! (VİDEOLAR EKLENİYOR)



Öğretmenler Gününün Önemi

Atatürk, Ulus okulları dediğimiz Millet Mektepleri'nde yazı tahtasının başına geçerek dersler verdi. Bakanlar Kurulu 11.11.1928 tarihinde yaptığı toplantıda Atatürk'e Ulus Okullar Başöğretmenliği unvanını verdi. 24 Kasım Atatürk'ün Millet Mektepleri Başöğretmenliği'ni kabul ettiği gündür.

Öğretmen; insanları eğitmeyi ve öğretmeyi meslek edinen, eğitim kurumlarında çocuk ve gençlerin eğitim öğretimlerine rehberlik eden, yön veren ve yaşam hazırlayan kimsedir. Öğretmenler gününün amacı öğretmenin toplumdaki yeri ve rolü önemi ve değeri nedir, sorunlarını belirlemek ve öğretmeni olması gerekli yüce oruna oturtmaktır. Öğretmenlerin kendi aralarında bağı kuvvetlendirmek, öğrencileri ile aralarındaki sevgi, saygı ve dayanışmayı güçlendirmektir.

Emekli olan öğretmenleri saygıyla anmak ve yeni atanmış öğretmenlere mesleklerinin kutsal bilincine varmalarını sağlamaktır. İşte, Öğretmenler Günü, bu fedakar öğretmenlerimizin kıymetini bir kez daha düşünüp anlamamızı sağlayan önemli bir gündür.

Öğretmenlerimize duyduğumuz saygı, sevgi ve şükranlarımızı dile getirmek için bu günü fırsat bilmeli ve bu duygularla, onların ellerini öpmeliyiz. Okulu bitirip hayata atıldığımız zaman, bizi bu günlere hazırlayan öğretmenlerimizi hatırlamak, ziyaret etmek ya da bir telefon, kart veya mektupla hatırlarını sormak onlar için en büyük ve en değerli armağan olacaktır.




Bizlerde bu anlamlı günün anısına kasabamızda evlerinde ulaştığımız öğretmen ailelerine ziyarette bulunduk. Onlarla günün önemini ve anılarını paylaştık.Onların yüreklerindeki taptaze kıpırtının olduğunu , heyecanlarından hiç bir şey kaybetmediklerini gördük. Emekli öğretmenlerimizin geçmişteki öğrencilerinden ,öğretmenlik hatıralarından bahsederlerken , akıttıkları damla damla gözyaşında siz öğrencilerini ne kadar çok sevdiklerine de bir defa daha şahit olduk.




24 Kasım sabahı ve akşamı Bolvadin'de öğretmenler günü etkinliklerine katıldık. Öğleden sonra bir grup öğrencimizle birlikte akşam geç saatlere kadar kasabamızdaki öğretmenlerimize ve ailelerine ziyarette bulunduğumuz görüntülerin hazırlanmasına devam edilmekte olup, yarından itibaren izleniminize sunlmaya başlanacaktır.



Sitemiz ve tüm ziyaretçilerimiz adına daha önceden ve yakın geçmişte toprağa verdiğimiz öğretmenlerimize Allah'tan rahmet geride kalan eşlerine ve evlatlarına hayırlı ömürler diliyoruz. Ayrıca güzel beldemizdeki evlatlarımıza hizmet eden kasabamız dışına çıkmak zorunda kalarak aramızdan ayrılan tüm öğretmenlerimize teşekkür eder, onlara da ,
Güzel Dişlimiz'den Selam ve Sevgilerimizi iletiyoruz.


DİŞLİ'YE EMEK VEREN ÖĞRETMENLERİMİZ 2007






MUZAFFER ŞİŞİK ÖĞRETMENİMİZ VE AİLESİYLE

MUZAFFER ŞİŞİK ÖĞRETMENİMİZ ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN 24 KASIM 2010
















CAFER SADIK PETEK ÖĞRETMENİMİZ ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN 24 KASIM 2010














ALİ İHSAN GÜMÜŞ ÖĞRETMENİMİZ ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN 24 KASIM 2010












ABDİL VE RAHİME ÜNAL ÖĞRETMENİMİZ ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN24 KASIM 2010
















CELAL GÜVENİR ÖĞRETMENİMİZ ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN 24 KASIM 2010












YAŞAR GÜMÜŞ ÖĞRETMENİMİZ ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN 24 KASIM 2010






FOTOĞRAFLAR EKLENECEK









FOTOĞRAFLAR EKLENECEK



MUSTAFA ÖZTOPRAK ÖĞRETMENİMİZ ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN 24 KASIM 2010




FOTOĞRAFLAR EKLENECEK


MERHUM MEHMET TUNCER ÖĞRETMENİMİZ AİLESİNİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN


Kısa süre önce aramızdan ayrılarak toprağa verdiğimiz merhum Mehmet TUNCER Öğretmenimize Allah'tan Rahmet geride kalan kederli ailesine,yakınlarına,arkadaşlarına,öğretmenlerimize ve öğrencilerine baş sağlığı dileklerimize iletir,


Kendilerini ve Aramızdan Ayrılan Tüm Öğretmenlerimizi Rahmetle Anıyor,

Ruhları Şad Olsun Diyoruz.



FOTOĞRAFLAR EKLENECEK






İSMET ÖZKARAN ÖĞRETMENİMİZ ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN 24 KASIM 2010




FOTOĞRAFLAR EKLENECEK







OSMAN AĞILÖNÜ ÖĞRETMENİMİZ ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN 24 KASIM 2010





MERHUM SÜLEYMAN GÜVENİR ÖĞRETMENİMİZ AİLESİNİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN





FOTOĞRAFLAR EKLENECEK








GALİP GÜMÜŞ ÖĞRETMENİMİZ ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN 24 KASIM 2010






ÖĞRETMEN ANİMASYONLARINDA BAZI ÖĞRETMENLERİMİZİN EKSİKLİĞİ NEDENİYLE ÖN YARGIDA BULUNULMAMASINI ÖNLEMEK AMACIYLA ;




BİZİ BİZ YAPAN DEĞERLERİMİZ ÖĞRETMENLERİMİZLE İLGİLİ BAZI FOTOĞRAF EKSİKLİKLERİ GİDERİLDİKTEN SONRA (DEĞERLİ ÖĞRETMEN AİLELERİMİZİN ELLERİNDEKİ ARŞİV FOTOĞRAFLARINI BİZLERLE PAYLAŞMALARIYLA BERABER ) SİZ DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİN (KÜÇÜKLÜK) FOTOĞRAFLARINI İÇEREN SİTEMİZDE YENİDEN İKİ AYRI FOTOĞRAF ANİMASYONU HAZIRLANACAKTIR.


BU NEDENLE ÖZELLİKLE KASABAMIZDA GÖREV YAPAN ÖĞRETMEN AİLELERİNİN ELLERİNDEKİ ARŞİV FOTOĞRAFLARINI (ASLINI VEYA TARATILMIŞ ŞEKLİNİ) BİZLERLE PAYLAŞMALARINI RİCA EDİYORUZ.



Editör : Bulent
dislikasabasi.com