23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Coşku İle Kutladık
Bu gün Türk Milletinin Milli Egemenliğe kavuştukları günün Büyük önder Atatürk tarafından Türk çocuklarına 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak hediye edilişinin 86. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi kasabamızda ve ilçemizde de coşkuyla kutlandı.Bayrama Kasabamızdaki tüm İlköğretim Okulları ve Dişli Çok Proğramlı Lise öğrencileri katıldılar.

Törene halkımız yoğun ilgisi nedeniyle tören alanını doldu taştı.Öğrencilerimizin kazandıkları başarıların bu ilgiyi arttırmada önemli en önemli faktörlerden birisi olması kasaba halkını Cami Önü Meydanın daki tören alanını cıvıl cıvıl ,rengarenk bir görüntü oluşturdu.

Kasabamız dışında Afyon Anafartalar Anadolu Lisesi Müdürü olarak görev yapan Sn.Sami SOLMAZ'ın da misafir olarak katılması bayrama renk katmış,başarı kazanan öğrencilerimize Belediyemiz tarafından hazırlanan altın ödüllerinin bir bölümünüde kendileri tarafından verilmiştir. Bundan sonrada bu güzel bayramlarımızda değişik şahsiyetlerimizi misafir olarak görmek istediğimizi belirtir, başta tüm ziyaretçilerimizin,tüm hemşehrilerimizin ve Türk Çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını Kutlar,birlik ve beraberlik duygusu içerisinde hep birlikte daha nice bayramları kutmalamak ümüdiyle sizleri izlenimlerimizle baş başa bırakıyoruz.

Dişli Atatürk İ.Ö.Okulu Öğrencilerinin Yürüyüşleri



Bayram Töreni Alanınından Renkli İzlenimler



Belediye Başkanı Abdil UYSAL Bayram Konuşması Yaparlarken



Bayramı İzlemeye Gelen Seyircilerin İlgisi Dikkat Çekiciydi



BOLVADİN DEKİ ÖDÜL TÖRENLERİNDEN İZLENİMLERİMİZ

Bilgi Yarışmasında Bolvadin 1.si Gelen Dişli İ.Ö.Okulu Öğrencilerimize Plaketleri İlçe Garnizon Komutanımız Tarafından Verildi


Editör : Bulent
dislikasabasi.com