03 DIYAD 4.OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI (Foto)(Video)


03 DIYAD 4.OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

DİŞLİ KASABASI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ (03 DIYAD) ' nin 4. Olağan Kongresi 20 Mart 2011 tarihinde dernek merkezinde yapıldı. Saat 14:00 ' de başlayan katılım çok yüksek olduğundan hemşerilerimiz derneğe sığmadı.

Genel Kurulu başkanlığa tekrar aday olmayacağını açıklayan Mustafa KODEŞ ' in açılış konuşması ile başladı. Başkanlığı döneminden bilgiler veren Sn. KODEŞ ardından tüm üye ve hemşerilerimizden helallik istemiş ve büyük alkış altında başkanlıktan ayrılmıştır. Ardından Divan Kurulu oluşturulmuş ve divan kuruluna oy birliği ile M.Ali ÖZKARAN (Ahmetoğlu), Haşir OLAŞ ve Kadir YILDIRIM seçilmiştir.

Yönetim Kurulu adına Mustafa Kodeş tarafından Faaliyet Raporları , Muammer Aksoy tarafından Denetim Raporlarının okunmasının ardından okunan raporlar oy birliği ile Genel Kurulda ibra edildir. Divan Kurulu tarafından aday olanların liste vermesini istemesinin ardından ; Savaş UYAR ve M.Ali Özkaran Yönetim Kurulu aday listelerini sundular.

Saat 14:30 ' da başlayan oy verme işlemi Saat 17:30 ' a kadar sürdü. Gizli oy , açık tasnif şeklinde yapılan oylama sonucu Divan Kurulu tarafından tüm üye ve hemşerilerimize duyruldu. Yapılan seçimin sonucu aşağıdadır:

Kullanılan Oy Sayısı : 145
Geçerli Oy Sayısı : 144
Geçersiz Oy Sayısı : 1

Oyların Dağılımı ;

M.Ali Özkaran : 73
Savaş Uyar :71

Bu sonuçların ardından M.Ali Özkaran tarafından hazırlanan liste seçimi kazandı. Seçimi kazanan Yeni Yönetim Kurulu Listesi Aşağıdadır.

Yönetim Kurulu (Asil)

1.M.Ali Özkaran
2.Atnan Eryılmaz
3.Adnan Özkaran
4.Hüseyin Sağır
5.Ahmet Sapmaz (Bekiroğlu)

Yönetim Kurulu (Yedek)

1.İbrahim Yıldırım
2.Süleyman Özçelik
3.Muhammed Gökmen
4.Ahmet Şişik
5.Şükrü Mert

Denetleme Kurulu (Asil)

1.Recep Tekeş
2.Kadir Ağılönü
3.Coşkun Uysal

Denetleme Kurulu (Yedek)

1.Ahmet Aksoy
2.Menderes Gümüş
3.Musa Daldal


Derneğimizin yeni başkanı M.Ali Özkaran ' ı sitemiz ve tüm hemşerilerimiz adına tebrik eder , yeni görevinde başarılar dileriz.

Ayrıca 4 yıldır bu görevi sürdüren ve artık gönüllerin başkanı olan Mustafa KODEŞ ' e de yaptığı hizmetlerden dolayı sitemiz ve tüm hemşerilerimiz adına teşekkürü borç biliriz.


Video Çekimleri için A.Kadir DURU ' ya teşekkür ederiz.




Mustafa Kodeş ' in konuşması ve Divan Kurulu



Denetim Raporu okunması, Plaket Töreni ve Adaylardan M.Ali Özkaran ' ın Konuşması



Adaylardan Savaş Uyar ' ın konuşması ve Divan Kurulu Açıklamaları








03 DIYAD 4. Olağan Genel Kurulu'ndan İzlenimlerimiz































































Editör : admin
dislikasabasi.com