MANİSA'DA HASTA ZİYARETLERİ YAPILDI (FOTO EKLENDİ)


MANİSA'DA HASTA ZİYARETLERİ YAPILDI

Manisa ' da ikamet eden kasaba halkımızdan Şaban AĞILÖNÜ, Mustafa AĞILÖNÜ, Afyon'da ikamet eden Fadime AĞILÖNÜ ve kasabamızda ikamet eden Kezban KARAKOÇ ' un babaları Arapların Ahmet diye bilinen Ahmet AĞILÖNÜ amcamız Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi anastezi yoğun bakım ünitesinde kısmi felç ve solunum yetmezliğinden dolayı yatmaktadır.

Ahmet amcamız yoğun bakım ünitesinde bulunduğundan dolayı doktorların fotoğraf çekimine izin vermemeleri neticesinde kendisinin fotoğraf çekimi yapılamamıştır. Ziyaretimiz esnasında başında refakatçi olarak bulunan oğlu Mustafa AĞILÖNÜ ve Ahmet amcamızın doktorundan edindiğimiz bilgiye göre kısmi felç olduğundan kendisinin makinaya bağlı olduğunu ve hiçbir şeye tepki vermediği belirtildi.

Ahmet amcamıza sitemiz ve kasaba halkımız adına Allahtan acil şifalar çocuklarına ve tüm yakınlarına geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.










Kasabamız halkından Manisa ' da ikamet eden meşhur (zalım avcı) diye bilinen Mehmet Fahrettin SOLMAZ amcamız akciğer enfeksiyonundan dolayı bir müddet hastanede yatmıştır. Hastane ziyaretinde bulunamadığımız Mehmet amcamız'ı evinde ziyaret ettik. Ziyaretimiz neticesinde Mehmet amcamızı gayet iyi ve neşeli bulduk. Bize her zaman olduğu gibi av maceralarını anlatarak güldürüp neşelendirdi. Mehmet amcamızın tüm kasaba halkına selamları var. Kimse beni merak etmesin ben gayet sağlıklıyım diyor. Mehmet amcamıza sitemiz ve kasabamız halkı adına geçmiş olsun der Allah'tan acil şifalar dileriz.












Kasaba halkımızdan Manisa ' da ikamet etmekte olan (Mıtırık) Sait KARA eşi Bahar KARA rahatsızlığından dolayı bir süredir Celal Bayar Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde yatmaktadır. Ziyaretimiz esnasında Bahar hanımı gayet sağlıklı ve neşeli bulduk. Sait kardeşimiz eşini bir an bile hastanede yalnız bırakmıyor ona devamlı moral aşılıyor. Bahar hanıma sitemiz ve kasabamız halkı adına geçmiş olsun der Allah'tan acil şifalar dileriz.









Editör : Bekirtekes
dislikasabasi.com