DİŞLİMİZDEN YAZ ESİNTİLERİ (1) (FOTOĞRAFLI)


Dişlimizde gelen yazla birlikte okullarımızın öğretim yılına son vermesiyle öğrencileride tatil heyacanı sardı. Bu heyacanlarına Dişlimizin başta İstanbul 03 DIYAD, Avrupa DDYD, Afyonkarahisar AFDİYAD derneklerimizin yönetim kurulları ve Dişli'deki diğer hayırseverlerimiz tarafından yaz tatilinde Kur'an Kurslarında eğitim görecek yavrularımıza sağlamayı vadettikleri onurlu destekleriyle bu heyacanları bir kat daha arttı. Bu durum Çarşı Camii İmam Hatibi Mehmet MERT ve Dişli'deki tüm camii imam hatipleri yapılacak tüm etkinliklerle ilgili cematlerine bu günkü cuma namazından önce ayrıntılı olarak bilgi verildi. Bu yaz tatili şimdiden daha heyacanlı ve unutulmayacak başlangıçlara atılan bir ilk olma özelliği taşımaktadır.
Bu konuda gelişen ve değişen çağa ayak uydurmada yarış halinde olan yukarıda saydığımız Derneklerimizin Yönetim Kurulları ve bu derneklerimize üye olmakla katkı sağlayan Dişlimizin güzide hemşehrilerimizin katkılarından dolayı teşekkür eder,kendilerinden Allah razı olsun diyoruz.






Dişlimizin tepesinde düzenlenen DİŞLİ TEPESİ PARKI 'nın çevrede ad yapması,düzenlemesinin,manzasının güzel ve havadar olması Bolvadin'den gelen ziyaretçilerin de gözdesi olmaya başladı. Bu gün Bolvadin Özel Gökkuşağı Anafen İ.Ö.Okulu 2A sınıfı Öğrencileri ve aileri kasabamızda piknik düzenlediler,gönüllerince eğlendiler,oyunlar oynadılar,gayet memnun bir şekilde kasabamızdan ayrıldılar.





Sizleri yazla birlikte cuma ve çevremizdeki diğer izlenimlerimizle baş başa bırakıyoruz.





BU CADDE NEDEN BOŞ DİYE SORMAYIN BU GÜN HAFTANIN BAYRAMIDA ONDAN !







CUMA GÜNÜ OLURDA CUMA PAZARI KURULMAZ MI?





DİŞLİMİZİN VAZGEÇİLMEZ YİYECEĞİ BÜKME VE YANINDADA HOŞAF (BUYURUN !)






MİSAFİR ÖĞRENCİLERİMİZ GÜZEL MANZARAMIZLA İŞTAHLA...






ÖĞRENCİLERİMİZİN KARNE VE TATİL HEYACANLARI





DİŞLİMİZİN NAPOLYON KİRAZLAR BİTMEK ÜZERE (!)





ERİKLERİMİZE DE DİYECEK YOK






Editör : Bulent
dislikasabasi.com