AVRUPA'DAKİ DİŞLİLİLER'İN GELENEKSEL BİRLİK BERABERLİK GECESİ ' DAVET (VİDEO)




DİŞLİ İLE İLGİLİ VİDEO ANİMASYON VE VİDEOLAR EKLENİYOR

TÜM DİŞLİLİLER VE DİŞLİLİLERİN DOSTLARIYLA

ALMANYA'NIN KÖLN ŞEHRİNDEKİ

"AVRUPA DİŞLİLİLER GECEMİZ" DAVETLİLERİN OLDUKÇA KALABALIK KATILIMLARIYLA 31 MART 2013'TE İLGİLİ SALONDA YAPILDI



(SALONA GİDEN OTOYOL HARİTASI EKLENDİ)


Geleneksel Avrupa Dişlililer Gecesi 31 Mart 2013 Pazar günü (Bu Gün) Almanya'nın Köln şehri yakınlarındaki, Siegburg Ariana Festsaal Düğün salonunda yapılacaktır.

Avrupa ' da yaşayan tüm hemşehrilerimiz davetlidir. Ayrıca Türkiye ' deki hemşehrilerimizde bu birlik ve beraberlik gecemize katılırlarsa bizleri onura etmiş olurlar.

Gecemiz pazar günü saat 15:00 de başlayıp gece 24:00 ' e kadar devam edecektir. Bu duyuru tüm hemşehrilerimize bir davetiye niteliği taşımaktadır.

Bu bildiriyi birer davetiye gibi algılamanızı rica ediyoruz. Bizler yönetim kurulu olarak sizlerin en iyi şekilde rahat, huzurlu ve eğlenceli bir gece geçirmeniz için tüm hazırlıklarımızı yapmaktayız. Kensini Dişlimizin bir parçası , akrabası ve dostu gibi hisseden Siz Kıymetli kardeşlerimizden tek isteğimiz gelip Bütün Dünya'nın , Türkiye'nin ve Afyonluların Televizyonları başında izleyecekleri bu salonu doldurmanız, o günkü mutlu birlikteliğimize katılmanızdır.

Geçmişte olduğu gibi uzaktan gelen kardeşlerimiz için konaklama imkanları sunulacaktır. Takdir edersiniz ki sizlerde önceden Köln ve yakın çevresinde ikamet eden vatandaşlarımızla irtibata geçerek o gece yatılı kalıp kalmayacaklarını istişare etmeleri kendi menfaatlarine olacaktır.

Gecenin yapılacağı salonun adresi

Ariana Festsaal
Am Turm 35
53721 Siegburg

İrtibat telefonları

Salih Ağılönü : 0049 177 7813988
Gürhan Gökkiyas : 0049 177 3823636
Celalettin Ağılönü : 0049 176 10069497


Gecede yöresel hamur ve tatlı çeşitleriyle sizlerin gözlerine ve midesine hitap edeceğine eminiz. Ayrıca ilerleyen saatlerde derneğimizin yemek ikramı olacaktır.

Eğlence amaçlı Ege yöresine ait profesyonel halk oyunları gösterisi, orkestramızın eşliğinde uzun süreli müzik ziyafeti,
Sanatçımız Ankaralı Coşkun'un sahne almasıyla eğlencenin doruğa çıkacağı bölümlerin arasında sizleri sıkmadan kısa kısa konuşmalar ve hediye çekilişleriyle gecemizi sürdüreceğiz. Her zaman olduğu gibi yine süpriz oluşumlarda tabi ki olacaktır.


Afyonumuzun medarı iftarı yöremizin kanalı Kanal 3 ' ün bizim eller programının yapımcısı ve sunucusu Sayın Hamza Top kardeşimizin gece boyunca çekimi olacaktır. Bu gecemize katılamayan Türkiye'deki kardeşlerimizin de geceyi en iyi şekilde izleyerek bir nebzede olsa yaşayacaklarına inanıyoruz.

Gecemizin önemli sponsorlarindan, Televizyon ekranlarindan asina oldugunuz ünlü dis doktoru Zafer Kazak beyfendi, dis ve agiz sagligi hakkinda son gelismeleri bizlerle paylasacaktir. Bu firsati degerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Birlik ve beraberliğimizin simgesi olan Avrupa Dişlililer Gecesi ' ne tüm Dişlili kardeşlerimizi bekliyoruz. Ayrıca Köln şehrinde yaşayan bay ve bayan kardeşlerimize bu özverili çalışmalarından dolayı yönetim adına sonsuz teşekkürler ederiz.

Avrupa Dişlililer Derneği Yönetim kurulu

Not: Gecenin yapılacağı salonun sitesi
www.arianasaal.de


2013 AVRUPA DİŞLİLİLER GECESİ İÇİN HAZIRLANAN KASABAMIZ VE HEMŞEHRİLERİMİZLE İLGİLİ ÖN ANİMASYON VE GECEDE ÇEKİLEN VİDEOLAR HAZIRLANDIKÇA ZAMANLA SAYFAMIZA EKLENECEKTİR.












2013 DİŞLİLİLER GECESİ ANISINA TARİHÇİ MUHARREM BAYER HOCAMIZLA DİŞLİ TARİHİ İLE İLGİLİ ÇEKİMLERDEN BİR BÖLÜMÜ
















DİŞLİ'DE YAŞANAN OLAYLARLA İLGİLİ YAKILAN TÜRKÜLER OLAYLARIN ANLATIMI VE TÜRKÜLERİN KAYDI YAPILMIŞ ANCAK ÖZEL KONULAR OLDUĞU İÇİN İÇERİSİNDEN ÇIKARILMIŞTIR.



VİDEOLARIN İZLENMESİNDE TIKANIKLIK YAŞANIYORSA TÜM VİDEOLARA PLAYDAN SONRA PAUSE YE BASIP BEKLEDİKTEN SONRA İZLEYEBİLİRSİNİZ











ARŞİVİMİZDEN SEÇMELER (2007 YILI AVRUPA DİŞLİLİLER GECESİ ANİMASYON )












YAPILACAK DİŞLİLİLER GECESİ SALONUNU GÖSTEREN YOL HARİTASI







Afyon Kanal 3 Tv 'nin Program Yapımcısı Sayın Hamza TOP Dişlililer Gecesi Programı İçin 26 Mart 2013 Salı Günü Kasabamız Merkezinde Röportaj ve Kasaba Çevresinin Ön Çekimlerini Yapmışlardır.




NOT : DİKKAT BİLGİNİZE

Cumartesiyi Pazara Bağlayan Gece Saatlerimiz Yaz Saatine Göre 1 Saat İleriye Ayarlanacaktır. Gecemize Gelecek Olan Tüm Hemşehrilerimize Duyurulur!!!






Editör : Cennet
dislikasabasi.com