KASABAMIZDA MEYDANA GELEN ELİM KAZA, YÜREĞİMİZİ DAĞLADI(3.VİDEO EKLENDİ)


Kasabamızdan Sultandağı ' na kiraz toplamaya giden ve kasabamız işçilerini taşıyan Kadir Gülsüm (25)( Kömürcünün Hıdır oğlu ) idaresindeki 03 KA 744 plakalı minibüs , kasabamız ile Bolvadin arasında yer alan Racinin petrolün önündeki yolda , Dursun Yılmaz (44) yönetimindeki 20 PR 601 plakalı kamyonun karşı şeride geçmesi sonucu oluşan kazada takla atmıştır.

Kazada yaralananlara ilk müdahale olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapıldı. Yaralılar, daha sonra ambulanslarla Bolvadin Dr. Halil İbrahim Özsoy Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Minibüste bulunan Abdullah Pamukçu (19)(Ramazan oğlu) ve Zeliha Sevim (42)(Resul Sevim Eşi) olay yerinde, Mevliya Ölmez (58)(Ahmet Ölmez Eşi) ile Ismahan Sapmaz (39)(Doğan Sapmaz Eşi) tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Yaralılar, Ayşe Ölmez (58), Ahmet Daldal, Sultan Koç (51), Ummuhan Sağlam (43), Esra Korkmaz (17), Sultan Koç (14), Yunus Solmaz (17), Havva Bakar (46), Zeki Açıkgöz (14), Zeliha Dudu Ağılönü (16), Mevlüt Ay (18), Cemile Gülsün (50), Gönül Çelik (39), Yasemin Sağlam (14), Azime Akyüz (52), Ayşegül Sağlam (15), İsmail Özcan (19) ve Cemalettin Özcan (54) ve minibüs şöforü Bolvadin Dr. Halil İbrahim Özsoy Devlet Hastanesi ' ndeki müdahalenin ardından Afyonkarahisar merkezdeki çeşitli hastanelere sevk edildi.

Durumu ağır olup Beyin Kanaması Geçiren Mevlüt Ay ise şu an Afyonkarahisar Mavi Hastane' de yoğun bakımda Yaşam Mücadelesi vermektedir.

Hayatını kaybeden Abdullah Pamukçu ve Zeliha Sevim'in naaşları, otopsi için Bolvadin Dr. Halil İbrahim Özsoy Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Kazada hayatını kaydeden hemşerilerimize Allah ' tan rahmet , yaralanan hemşerilerimize de Allah ' tan acil şifalar dileriz.

Kaza yerinden görüntüler ve yaralılar ile ilgili videolar zaman içersinde sitemize eklenecektir.
















www.bolvadinpostasi.com internet sitesinden alınan KAZA RAPORU









Kazayı Duyduğumuzda Hemen Kaza mahalline geldik.. Oradan Yaralılarımızın tedavi gördüğü Bolvadin Devlet Hastanesi'ne,oradan ambulanslarla yaralılarımızın sevk edildikleri,Fuar Hastanesi,Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Mavi Hastane deki Yaralılarımızı ziyaret ettik .

Hastanelerdeki yaralılarımızdan sadece Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Mavi Hastanede Genç evladımız Mevlüt AY 'ın Beyin kanaması sonucu Beyin Cerrahisi Anabilim Dalı Yoğun bakım Ünitesinde Tedavisinin devam ettiğini doktorlarından öğrendik .

Doktorları gereken her şeyin yapılmaya çalışıldığını belirttiler... Ancak Tüm ziyaretçilerimizin Genç Mevlüt'e Dualarını Eksik Etmemelerini istiyoruz.

Yaralıların Takibinde Kasabamız halkından Tıp Fakültesi personeli Muhammed PETEK Olmak Üzere , Görevlilerin Gerek Yaralılar Gerekse Yaralı yakınlarıyla Yakından İlgilenmeleri , Hastalar hakkında bilgi akımını sürekli tutmaları gözlerden kaçmadı.

Hastanelerde Görevli bütün kardeşlerimize Teşekkür Ediyor, Yaralılarımıza Allah'tan Acil Şifalar Vermesini ,

Ailesinin , Yavrularının Rızkını Temin Etmek İçin Düştüğü Yollarda Aramızdan Ayrılan Genç Zeliha SEVİM Anneye,Mevliya ÖLMEZ Anneye, Ummahan SAPMAZ Anneye, Delikanlı Evladımız Abdullah PAMUKÇU Evladımıza Yüce Allah'tan Rahmet, Yavrularına, Eşlerine, Baba ve Annelerine Tüm Sevenlerine
Kasabamız Halkına Başsağlığı ve Sabr-ı Cemil Niyaz Ediyoruz.



Gelişmeler zamanla sayfamıza eklenecektir.











































AVRUPA DİŞLİLİLER DERNEĞİ YÖNETİM KURULU'NUN BAŞSAĞLIĞI MESAJI



Kasabamız Annelerinin ve Evlatlarının Helal Rızıkları Uğruna Çıktıkları Yolculuk Esnasında Geçirdikleri Elim ve Anlatılması Çok Zor Trafik Kazasını , Gözü Kulağı Her Zaman Dişlimiz de Olan Bizler ;
Büyük Üzüntüyle Öğrenmiş Bulunuyoruz.

Güzel vatanımızdan ve Sevdiklerimizden Uzakta Gurbet Ellere Helal Rızık Kazanmak İçin Gurbete Çıkan Bizlerde Acılarınızı İçimizde Derinden Hissediyoruz , Acılarınızı Bizlerde Paylaşıyoruz.


Bu Güzel Beldenin Fertleri Olarak Acılarınızı Azaltmak İçin de Üzerime Düşecek Her Türlü Fedakarlığa Hazır Olduğumuzu Belirtir;


Aramızdan Ayrılan Meyliya Anneye,Zeliha Anneye, Ismahan Anneye , Abdullah Evladımıza Allah'tan Rahmet , Başta Acılı Eşlerine, Evlatlarına ,Ailelerine , Sevenlerine ve Tüm Kasabamız Halkına Başsağlığı , Tedavileri Sürdürülen Mevlüt AY Evladımıza ve Diğer Yaralı Kardeşlerimize Acil Şifa Dileklerimizi İletiyor,

"ALLAH BİR DAHA BÖYLE ACILAR VATANIMIZA,MİLLETİMİZE VE KASABAMIZ HALKINA GÖSTERMESİN!"
DUALARIMIZI GÖNDERİYORUZ



Avrupa Dişlililer Derneği Yönetim Kurulu










İSTANBUL 03 DİYAD DERNEĞİ YÖNETİM KURULU'NUN BAŞSAĞLIĞI MESAJI



Kasabamızdan Sabahın Erken Saatlerinde , Rızıkları İçin Yola Çıkan Dişlili Kardeşlerimizin Geçirdikleri Çok Acı ve Ağır Sonuçlar Doğuran Trafik Kazasını , Gözü Kulağı Her Zaman Dişlimiz de Olan Bizlerde ;
Büyük Üzüntüyle Öğrenmiş Bulunuyoruz.

İstanbul'daki Tüm Hemşehrilerimiz Olarak Bizleri de Derinden Üzmüştür. , Büyük Acılarınızı Bizlerde Paylaşıyoruz.


Bu Güzel Beldenin İstanbul'da Yaşayan Kardeşleriniz Olarak Acılarınızı Azaltmak İçin , Bizlerin de Üzerimize Düşecek Her Türlü Fedakarlığa Hazır Olduğumuzu Belirtir;


Aramızdan Ayrılan Meyliya Anneye,Zeliha Anneye, Ismahan Anneye , Abdullah Evladımıza Allah'tan Rahmet , Başta Acılı Eşlerine, Evlatlarına ,Ailelerine , Sevenlerine ve Tüm Kasabamız Halkına Başsağlığı , Tedavileri Sürdürülen Mevlüt AY Evladımıza ve Diğer Yaralı Kardeşlerimize Acil Şifa Dileklerimizi İletiyor,

"ALLAH BİR DAHA BÖYLE ACILAR HİÇBİR VATAN EVLADINA GÖSTERMEMESİ İÇİN !"
EN KALBİ DUALARIMIZI GÖNDERİYORUZ



İstanbul 03 DİYAD Derneği Yönetim Kurulu







https://fbexternal-a.akamaihd.net/safe_image.php?d=AQBcP8mXKJyS8xhl&url=https%3A%2F%2Ffbcdn-vthumb-a.akamaihd.net%2Fhvthumb-ak-prn2%2F244894_541129502589337_541129212589366_63183_1412_t.jpg&jq=100



















Editör : Bulent
dislikasabasi.com